
48ο Ράλι Ακρόπολις: Οι δηλώσεις στο 2ο Service Park του 2ου Σκέλους
Δηλώσεις των οδηγών στο 2ο Service Park της ημέρας.
Colin McRae (Ford): “Δεν νομίζω πως θα βρεθεί κάποιος άλλος να οδηγήσει τον αγώνα αύριο. Εφόσον ο Richard δεν μειώνει τη μεταξύ μας απόσταση, πρέπει να πάμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν οδηγίες από την ομάδα για το πώς θα κινηθούμε αύριο στον αγώνα. Βρίσκω πάντως τις ΕΔ περισσότερο γλιστερές από όσο περίμενα”.
Carlos Sainz (Ford): “Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα απολύτως πρόβλημα”.
Richard Burns (Subaru): “Ο Colin δεν ακολουθεί κάποια τακτική, αλλά πηγαίνει όσο πιο γρήγορα μπορεί. Νομίζω όμως πως είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις διαφορές μας από τους πρωτοπόρους. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στη θέση που είμαστε έως το τέλος της ημέρας”.
Petter Solberg (Subaru): “Είχαμε αρκετά προβλήματα στις τελευταίες ΕΔ. Νομίζω ότι ο Harri έως το τέλος της ημέρας θα με πιάσει. Νομίζω ότι η καλύτερη θέση για να ξεκινήσουμε την επίθεσή μας αύριο είναι η 5η ή η 6η”.
Gilles Panizzi (Peugeot): “Δεν έχουμε προβλήματα. Πηγαίνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε”.
Harri Rovanpera (Peugeot): “Κανένα πρόβλημα”.
auto.in.gr
- «Ελπίζω σε μία δίκαιη δίκη – Ο γιος μου ζει στο σκοτάδι» λέει ο πατέρας του Γεράσιμου
- Συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού Δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη για τη Ζωή Δανιηλίδου
- Οι νέοι, ο νούμερο ένα στόχος των τρομοκρατικών δικτύων στην Ευρώπη
- «Εθνικό σοκ» και «ντροπή»: Η αποτυχία της Εθνικής Ιταλίας όπως αποτυπώθηκε στα ΜΜΕ της χώρας (pics)
- Ηλιόπουλος για τη δίκη: Η ψεύτικη εικόνα της κυβέρνησης
- «Bones»: Η Τέτη Νικολοπούλου δημιουργεί μια παράσταση χορού για τη σχέση ψυχής και σώματος