
Στο «κόκκινο» ο γενικός δείκτης της Σοφοκλέους, σημειώνει πτώση 0,5%
Ελαφρά πτώση καταγράφει ο γενικός δείκτης του ΧΑΑ σχεδόν δύο ώρες μετά το άνοιγμα της Τρίτης, αναστρέφοντας το θετικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί από την κατ αρχάς άνοδο. Μειωμένος κατά 0,5%, ο δείκτης κινείται (στις 13:47) στις 2.188,66 μονάδες.
34
Ελαφρά πτώση καταγράφει ο γενικός δείκτης του ΧΑΑ σχεδόν δύο ώρες μετά το άνοιγμα της Τρίτης, αναστρέφοντας το θετικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί από την κατ αρχάς άνοδο. Μειωμένος κατά 0,5%, ο δείκτης κινείται (στις 13:47) στις 2.188,66 μονάδες.
Οι επιμέρους δείκτες στην πλειονότητά τους κινούνται σε καθοδική τροχιά και τις μεγαλύτερες απώλειες έχουν οι μετοχές των Ασφαλειών (-1,73%), της Πληροφορικής (-1,23%) και των Ειδών και Λύσεων Πληροφορικής (-1,22%). Αντίθετα, τα περισσότερα κέρδη σημειώνει ο Κλωστοϋφαντουργικός δείκτης (1,7%).
Πτώση κατά 0,75% σημειώνουν τόσο ο FTSE/ASE όσο και ο FTSE/ASE MID40 -αντίθετα, ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει κέρδη 0,55%.
Έως την παραπάνω ώρα, έχουν κινηθεί 335 τίτλοι· ανοδικά οι 114 και καθοδικά οι 174. Ο τζίρος κυμαίνεται στα 34,1 εκατ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Καρυστιανού: Αστεία τα περί ρωσικής επιρροής – Όποτε γίνουν εκλογές είμαστε πανέτοιμοι
- Δασμοί 2.0: Αναζωπύρωση του εμπορικού πολέμου από τον Τραμπ – Ποιες χώρες μπήκαν στο στόχαστρο, οι αντιδράσεις
- Ο Τζόνι Ντεπ αποκαλύπτει τον εσωτερικό του Σκρουτζ στο νέο τρέιλερ του «Ebenezer»
- Βίντεο της Άρσεναλ με την πρώτη μέρα του Τζόλη… μέσα από τα μάτια του (vid)
- Καύσωνας και φωτιές: Ισπανία και Γαλλία στο έλεος των πυρκαγιών – Χιλιάδες κόσμος έχει απομακρυνθεί από τα σπίτια του
- Αναβολή λόγω καιρού στη δοκιμαστική εκτόξευση του Starship

