Αρχισε η υποβολή αιτήσεων από ασφαλισμένους του ΙΚΑ για χορήγηση προσωρινής σύνταξης
Αιτήσεις για την έκδοση προσωρινών συντάξεων, έως ότου εκδοθούν οι οριστικές, μπορούν να υποβάλουν από σήμερα Δευτέρα στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ όσοι ασφαλισμένοι έχουν θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης.
Αιτήσεις για την έκδοση προσωρινών συντάξεων, έως ότου εκδοθούν οι οριστικές, μπορούν να υποβάλουν από σήμερα Δευτέρα στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ όσοι ασφαλισμένοι έχουν θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης.
Ύστερα από δύο μήνες οι συνταξιούχοι θα αρχίσουν να εισπράττουν το ποσό της κατώτατης σύνταξης που ανέρχεται σε 125.000 δρχ. μηνιαίως. Όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την έκδοση της οριστικής σύνταξης, θα πάρουν τη διαφορά αναδρομικά.
Εκτός από το ειδικό έντυπο που πρέπει να συμπληρώσουν, οι συνταξιούχοι πρέπει να καταθέσουν ταυτόχρονα τον Αριθμό του Φορολογικού τους Μητρώου και φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης που διαθέτουν.
Το μέτρο αναμένεται να περιορίσει σημαντικά τις καθυστερήσεις στην απονομή και να ανακουφίσει περίπου 50.000 δικαιούχους του ΙΚΑ, που αναμένουν πολλούς μήνες την καταβολή της σύνταξής τους.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα