
Τουλάχιστον επτά νεκροί από ανεμοστρόβιλο στην Ταϊβάν
Επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι τόσοι αγνοούνται μετά το πέρασμα του τυφώνα Νάρι, που με βραδύ ρυθμό σάρωσε την Ταϊβάν με κατακλυσμιαίες βροχές και θυελλώδεις ανέμους, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από επίσημες πηγές.
31
Επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι τόσοι αγνοούνται μετά το πέρασμα του τυφώνα Νάρι, που με βραδύ ρυθμό σάρωσε την Ταϊβάν με κατακλυσμιαίες βροχές και θυελλώδεις ανέμους, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από επίσημες πηγές.
Από τις 5:00 τοπική ώρα (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας) ο Νάρι, συνοδευόμενος από ανέμους έντασης 130χλμ/ώρα, κινείται νοτιοδυτικά-δυτικά με μέση ταχύτητα 6χλμ/ώρα, όπως ανέφερε το Κεντρικό Γραφείο Μετεωρολογίας.
Η ισχύς του Νάρι προκάλεσε το κλείσιμο των οικονομικών αγορών στην Ταϊβάν για σήμερα, ματαιώσεις στα αεροπορικά δρομολόγια και προβλήματα στις οδικές συγκοινωνίες. Μεγάλες πλημμύρες προκλήθηκαν επίσης και στη μείζονα περιοχή της Ταϊπέι, κατά το πέρασμα της θεομηνίας από την πρωτεύουσα της Ταϊβάν.
Αλλα 19 άτομα τραυματίστηκαν κατά το πέρασμα του κυκλώνα, που αναμένεται να εξασθενήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας και, όπως εκτιμούν οι Αρχές της χώρας, θα έχει απομακρυνθεί από τη νήσο μέχρι αύριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γερμανικό
- Συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά με τον νέο Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων
- Νέος συναγερμός μετά τον χανταϊό: Πάνω από 100 επιβάτες με νοροϊό σε κρουαζιερόπλοιο στην Καραϊβική
- Τι ισχύει με το buy out του Μοντέρο για ομάδες της Euroleague
- Μεγάλη νίκη για την ακροδεξιά της Αυστραλίας: Το One Nation κερδίζει την πρώτη του έδρα στη Βουλή
- Αφρικανική σκόνη: Έκκληση ειδικών για περιορισμό μετακινήσεων – «Αποφεύγουμε την έντονη σωματική άσκηση»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το ατύχημα στο κεφάλι πριν το ταξίδι στο Άγιο Όρος
