
Στο «κόκκινο» Nasdaq και Dow Jones στο άνοιγμα της Πέμπτης
Εκτεταμένες απώλειες καταγράφει στο άνοιγμα της Πέμπτης η αμερικανική χρηματιστηριακή αγορά, με τον Nasdaq να υποχωρεί κατά 33,40 μονάδες (1,90%) στις 1.725,61 και τον Dow Jones να σημειώνει πτώση 100,33 μονάδων (1,00%) και να διαμορφώνεται στις 9.932,94.
27
Εκτεταμένες απώλειες καταγράφει στο άνοιγμα της Πέμπτης η αμερικανική χρηματιστηριακή αγορά, με τον Nasdaq να υποχωρεί κατά 33,40 μονάδες (1,90%) στις 1.725,61 και τον Dow Jones να σημειώνει πτώση 100,33 μονάδων (1,00%) και να διαμορφώνεται στις 9.932,94.
Ο Standard & Poors 500 υποχωρεί κατά 1,13% στις 1.118,90 μονάδες, καθοδηγούμενος από τις μετοχές της Citigroup.
Σημειώνεται ότι Nasdaq και S&P 500 υποχωρούν για έβδομη συνεδρίαση στις τελευταίες οκτώ, με «οδηγό» τις μετοχές του κλάδου υψηλής τεχνολογίας και υγείας.
Χθες, ο τεχνολογικός δείκτης «βούτηξε» στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 9 Απριλίου, ενώ από τις αρχές του έτους σημειώνει απώλειες της τάξεως του 29%, με τους επενδυτές να προεξοφλούν ότι τα εταιρικά κέρδη δεν θα ανακάμψουν τόσο σύντομα όσο αρχικά αναμενόταν.
Αφορμή για τις σημερινές ρευστοποήσεις αποτελούν και οι προβλέψεις των αναλυτών ότι η Intel θα αναθεωρήσει προς τα κάτω το στόχο της για τις πωλήσεις του τρίτου τριμήνου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft υποχωρεί κατά 29 σεντς στα 57,45 δολάρια, παρά την ευνοϊκή απόφαση του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ ίδρυσε το «Νέο Κόμμα» της Τουρκίας και εξελέγη πρόεδρος – Πήρε μαζί του 90 βουλευτές
- Αποπομπή του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Καν – Τι συμβαίνει με τα ενεργά εντάλματα σύλληψης
- Έκτακτη σύγκλιση του διυπουργικού οργάνου διαχείρισης κρίσεων στην Γαλλία για την καταστροφική δασική πυρκαγιά
- Πληθωρισμός: Εκρηκτικό μείγμα από πετρελαϊκή κρίση και «Ελ Νίνιο»
- Πυροβολισμοί στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης – Ένας άνδρας στο νοσοκομείο
- Άλλος για το Μπρόντγουεϊ; Ο Ντουέιν Τζόνσον θέλει να ανέβει στη θεατρική σκηνή της Νέας Υόρκης

