
ΕΤΕ, Alpha Bank και ΟΤΕ στο μικροσκόπιο της Morgan Stanley
Εκτιμήσεις για την πορεία της Εθνικής Τράπεζας, της Alpha Bank και του ΟΤΕ κάνει πρόσφατη έκθεση του διεθνούς χρηματοοικονομικού οίκου Morgan Stanley Dean Witter, που παρουσιάστηκε την Πέμπτη.
25
Εκτιμήσεις για την πορεία της Εθνικής Τράπεζας, της Alpha Bank και του ΟΤΕ κάνει πρόσφατη έκθεση του διεθνούς χρηματοοικονομικού οίκου Morgan Stanley Dean Witter, που παρουσιάστηκε την Πέμπτη.
Η MSDW τηρεί ουδέτερη εκτίμηση για την πορεία της Εθνικής Τράπεζας και μειώνει ελαφρώς την εκτίμησή της σχετικά με την πορεία της Alpha Bank. Σχετικά με τη γενικότερη μελλοντική κερδοφορία των ελληνικών τραπεζών, ο εν λόγω οίκος εκτιμά ότι τα κέρδη τους απο τις χρηματιστηρίακές συναλλαγές θα είναι περιορισμένα.
Αντίθετα, όσον αφορά στον ΟΤΕ, Αγγλοι αναλυτές προβλέπουν αύξηση του κύκλου εργασιών του κατά το α εξάμηνο του έτους σε ποσοστό 12% σε σχέση με πέρυσι, ενώ τα καθαρά κέρδη του οργανισμού παρουσιάζονται αυξημένα κατά 4%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αποπομπή του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Καν – Τι συμβαίνει με τα ενεργά εντάλματα σύλληψης
- Έκτακτη σύγκλιση του διυπουργικού οργάνου διαχείρισης κρίσεων στην Γαλλία για την καταστροφική δασική πυρκαγιά
- Πληθωρισμός: Εκρηκτικό μείγμα από πετρελαϊκή κρίση και «Ελ Νίνιο»
- Πυροβολισμοί στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης – Ένας άνδρας στο νοσοκομείο
- Άλλος για το Μπρόντγουεϊ; Ο Ντουέιν Τζόνσον θέλει να ανέβει στη θεατρική σκηνή της Νέας Υόρκης
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»

