
Μαραθώνιος συσκέψεων υπό τον πρωθυπουργό από τη Δευτέρα, εν όψει ΚΕ και ΔΕΘ
Σειρά συναντήσεων ξεκινά από τη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Στο επίκεντρο των επαφών του θα βρεθούν η σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο τέλος του τρέχοντος μήνα και οι εξαγγελίες του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
35
Σειρά συναντήσεων ξεκινά από τη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Στο επίκεντρο των επαφών του θα βρεθούν η σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο τέλος του τρέχοντος μήνα και οι εξαγγελίες του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα τη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με το γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη. Επί τάπητος θα τεθούν θέματα που αφορούν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ της 31ης Αυγούστου.
Την Τρίτη, ο κ. Σημίτης θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και την Τετάρτη θα έχει επαφές με το οικονομικό επιτελείο για τον προϋπολογισμό.
Κατά τη συνάντηση αυτή αναμένεται να ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις για το ύψος των κοινωνικών πακέτων που θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός με την ομιλία του στη ΔΕΘ.
Την Πέμπτη, θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο, ενώ στο τέλος της εβδομάδας ο πρωθυπουργός θα περιοδεύσει στο Αργοστόλι.
Οι διακοπές, όμως, τελειώνουν και για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή. Στην ατζέντα του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκονται θέματα που αφορούν στην επίσκεψη και την ομιλία του στη ΔΕΘ.
Τη Δευτέρα, ο κ. Καραμανλής θα έχει σύσκεψη με τους συνεργάτες του και την Τρίτη θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.
Τελευταία ενημέρωση: 8:47, 20/8/01
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Ο Χάκετ έχει πρόταση στα χέρια του από τη Βίρτους – Τα δεδομένα για το μέλλον του
- BHMAGAZINO – Πυρηνική Ισχύς: Η απειλή είναι πάντα εδώ
- Lidl House Athens: Ένας κόμβος σύμπραξης που μετατρέπει το φαγητό από ατομική ανάγκη σε συλλογική εμπειρία
- Διεθνής Οργάνωση Εργασίας: Ποια επαγγέλματα απειλεί περισσότερο η τεχνητή νοημοσύνη και ποια όχι
- Όταν ο Τζακ Νίκολσον πρότεινε δουλειά στο Χόλιγουντ στον Πούτιν
- Κρήτη: Ψάχνουν το κινητό της Ελευθερίας και το όπλο της δολοφονίας – Τα στοιχεία που θα ολοκληρώσουν το παζλ του φονικού
