Ασθενής σεισμική δόνηση 3,6R σημειώθηκε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη
Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 00:49 τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.
Το επίκεντρο του σεισμού, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εργαστηρίου
Γεωφυσικής του ΑΠΘ, εντοπίζεται 44 χιλιόμετρα ανατολικά της Θεσσαλονίκης κοντά στη Νέα Μάδυτο.
Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 00:49 τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. Το επίκεντρο του σεισμού, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εργαστηρίου Γεωφυσικής του ΑΠΘ, εντοπίζεται 44 χιλιόμετρα ανατολικά της Θεσσαλονίκης κοντά στη Νέα Μάδυτο.
Όπως υποστηρίζουν οι σεισμολόγοι, ο σεισμός εντάσσεται στη φυσιολογική σεισμική δραστηριότητα της περιοχής και δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε ορισμένες περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης και στο Πανόραμα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.