Τα εθνικά θέματα επί τάπητος στην επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας
Με την συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ο κύκλος των συσκέψεων του προεδρου του κόμματος, Κ.Καραμανλή, με τους εκλεγμένους συντονιστές, τομεάρχες και αναπληρωτές.
Με την συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ο κύκλος των συσκέψεων του προεδρου του κόμματος, Κ.Καραμανλή, με τους εκλεγμένους συντονιστές, τομεάρχες και αναπληρωτές.
Στη σημερινή συνεδρίαση συζητήθηκαν οι εξελίξεις στις σχέσεις της χώρας μας με την Τουρκία, η κατάσταση στη Βαλκανική και τα ζητήματα εξοπλισμών και προμηθειών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι το κόμμα προωθεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης των νησιών του Αιγαίου και υπογράμμισε ότι η στάση της ΝΔ σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας ειναι σοβαρή και υπεύθυνη. Ο κ. Καραμανλής ζήτησε από τα στελέχη του κόμματος συλλογικότητα, άριστο συντονισμό και συνεργασία αλλά και καλή δημόσια παρουσία. Προσέθεσε ακόμα ότι τα στελέχη θα πρέπει να ασκούν τεκμηριωμένη κριτική στην κυβερνητική πολιτική.
Η συντονίστρια της επιτροπής, Ντόρα Μπακογιάννη, πρότεινε τη στελέχωση της επιτροπής και με εξειδικευμένους συνεργάτες, καθώς και τη στενή συνεργασία με άλλους βουλευτές. Η κ. Μπακογιάννη πρότεινε, τέλος, να οριστεί ο Κώστας Χατζηδάκης σύνδεσμος με τους ευρωβουλευτές της ΝΔ, ώστε να υπάρχει στενότερη συνεργασία μαζί τους.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.