Απομακρύνονται άλλοι δύο «διπλοθεσίτες» πανεπιστημιακοί γιατροί της Θεσσαλονίκης
Ακόμα δύο γιατροί, που είναι τοποθετημένοι σε πανεπιστημιακές κλινικές δημόσιου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, υποχρεούνται να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους, λόγω παράλληλης συνεργασίας με ιδιωτική κλινική. Την απόφαση έλαβε την Τρίτη το ΔΣ του Β Περιφερειακού ΕΣΥ (ΠΕΣΥ) Κεντρικής Μακεδονίας.
30
Ακόμα δύο γιατροί, που είναι τοποθετημένοι σε πανεπιστημιακές κλινικές δημόσιου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, υποχρεούνται να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους, λόγω παράλληλης συνεργασίας με ιδιωτική κλινική. Την απόφαση έλαβε την Τρίτη το ΔΣ του Β Περιφερειακού ΕΣΥ (ΠΕΣΥ) Κεντρικής Μακεδονίας.
Πρόκειται για τον παιδοχειρουργό, Κωνσταντίνο Κότσιανο, και τον αγγειοχειρουργό, Δημήτρη Χριστόπουλο, οι οποίοι υπηρετούν σε πανεπιστημιακές κλινικές του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» και παράλληλα συνεργάζονται με την ιδιωτική κλινική του Γ.Αποστολόπουλου, γνωστότερη ως «Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης».
Τόσο ο κ. Κοτσιάνος όσο και ο κ. Χριστόπουλος έστειλαν υπόμνημα στο ΔΣ του Β Περιφερειακού ΕΣΥ (ΠΕΣΥ) Κεντρικής Μακεδονίας, ανάλογο με το κοινό υπόμνημα των 14 πανεπιστημιακών γιατρών που απομακρύνθηκαν την περασμένη εβδομάδα από τις πανεπιστημιακές κλινικές των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ και «Ιπποκράτειο» της συμπρωτεύουσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καναδάς: Η Βρετανική Κολομβία προσφεύγει κατά της OpenAI για την πολύνεκρη τραγωδία του Τάμπλερ Ριτζ
- Ουκρανία: Νέα μεγάλη ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Κιέβου
- Ιράν: Υπόσχεται αποφασιστική ανταπόδοση στα πλήγματα των ΗΠΑ – «Παραβίασαν» το μνημόνιο του Ισλαμαμπάντ
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Χανιά: Ερευνες για τον εντοπισμό υποβρύχιου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή Φραγκοκάστελλου Σφακίων
- Φορτηγό αεροπλάνο αγνοείται στην Αραβική Θάλασσα – Δραματική πτώση με 22.400 πόδια το λεπτό
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πολλές υποσχέσεις, σόου και παζάρια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442