
Τέσσερις στις δέκα τουριστικές επιχειρήσεις φοροδιαφεύγουν, διαπίστωσε το ΣΔΟΕ
Τέσσερις στις δέκα τουριστικές επιχειρήσεις, που έλεγξαν κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι επιθεωρητές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, φοροδιαφεύγουν.
35
Τέσσερις στις δέκα τουριστικές επιχειρήσεις, που έλεγξαν κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι επιθεωρητές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, φοροδιαφεύγουν.
Ειδικότερα, τα συνεργεία του σώματος εντόπισαν παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας σε καταστήματα τουριστικών ειδών, ξενοδοχεία κ.ά. κατά τους ελέγχους που διενεργούν παραδοσιακά κάθε θερινή περίοδο στα νησιά της χώρας και στις παραλίες με αυξημένη τουριστική κίνηση.
Όπως δήλωσε χθες, Παρασκευή, ο περιφερειακός διευθυντής του ΣΔΟΕ Αττικής, Ανδρέας Κυρίτσης, από τους ελέγχους που έγιναν -οι οποίοι περιλαμβάνουν και «κρούσεις» στην αγορά, για να διαπιστωθεί εάν εκδίδονται αποδείξεις λιανικής πώλησης- προέκυψε ότι το 40% των επιχειρήσεων που ελέχθησαν έχουν υποπέσει σε παραβάσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Ουκρανία: Δέκα τραυματίες και πλήγματα σε υποδομές στην Οδησσό από επίθεση ρωσικών drones
- Telesport: «Ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ έχει κλείσει στον Ολυμπιακό»
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Α’)
- Κοινωνικός Τουρισμός: Σήμερα Δευτέρα η τελευταία μέρα για τις αιτήσεις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Οταν το επίδικο είναι η πραγματική αλλαγή, οι πολιτικές διεργασίες δεν μπορεί να ακολουθούν την πεπατημένη

