Το θέμα των Τουρκοκύπριων αγνοουμένων εγείρει ο Ραούφ Ντενκτάς
Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) θα καταθέσει το ψευδοκράτος σχετικά με τους αγνοούμενους Τουρκοκυπρίους στο βόρειο τμήμα του νησιού, σύμφωνα με δήλωση του ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Ραούφ Ντενκτάς.
31
Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) θα καταθέσει το ψευδοκράτος σχετικά με τους αγνοούμενους Τουρκοκυπρίους στο βόρειο τμήμα του νησιού, σύμφωνα με δήλωση του ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Ραούφ Ντενκτάς.
«Αποφασίσαμε να ανοίξουμε το φάκελο των αγνοουμένων μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και να αποδείξουμε την αδικία και τη ζημιά που μας έκανε η ελληνοκυπριακή κυβέρνηση» δήλωσε το Σάββατο ο Ντενκτάς, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άσκηση: Γιατί αργούμε να δούμε αλλαγές;
- Στο τραπέζι παράταση της τριετής φοροαπαλλαγής για τα ενοίκια
- Marfin: Απολογούνται οι δύο 42χρονοι, αναμένεται η έκδοση της 46χρονης – Πού στρέφονται οι έρευνες
- Μόνο φάρμακα και βρεφικά γάλατα από τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία υποχρεωτικά
- Συνταγή: Καλοκαιρινά γεμιστά
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε επτά περιοχές της χώρας
- Το εκλογικό δίπολο του ΠΑΣΟΚ, η «σκιώδης» κυβέρνηση και η ΔΕΘ
- Γιατί έχουμε λιγούρες τόσο συχνά και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442