
Στη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας συμφώνησαν ΟΤΟΕ – ΕΕΤ
Σε συμφωνία για την υπογραφή της νέας σύμβασης των τραπεζοϋπαλλήλων, κατέληξαν την Τρίτη το απόγευμα η ΟΤΟΕ και η Ενωση Ελληνικών Τραπεζών (ΕΕΤ) μετά από πολύμηνες και σκληρές διαπραγματεύσεις.
25
Σε συμφωνία για την υπογραφή της νέας σύμβασης των τραπεζοϋπαλλήλων, κατέληξαν την Τρίτη το απόγευμα η ΟΤΟΕ και η Ενωση Ελληνικών Τραπεζών (ΕΕΤ) μετά από πολύμηνες και σκληρές διαπραγματεύσεις.
Η νέα σύμβαση θα ισχύσει για ένα χρόνο και προβλέπει αυξήσεις 4,2% και ικανοποίηση του αιτήματος της ΟΤΟΕ σχετικά με τα στεγαστικά δάνεια των εργαζομένων στις τράπεζες.
Ειδικότερα, το ποσό των δανείων διαμορφώνεται σε 33 εκατ. δρχ. για κάθε δικαιούχο και προσαυξάνεται κατά 7 εκατ. δρχ. για κάθε παιδί, ενώ το σταθερό επιτόκιο διαμορφώνεται σε 4,5% και 3,5%, αντίστοιχα. Η συμφωνία θα επικυρωθεί από το Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ που συνεδριάζει απόψε και θα υπογραφεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: Τα «καρφιά» Ανδρουλάκη, το άρθρο 110 και το πρέσινγκ στο Μαξίμου
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Σαουδική Αραβία: Ελληνικοί Patriot αναχαίτισαν βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη
- Όταν η ΝΔ ομολογεί ότι θέλει να μετατρέψει το προεκλογικό της πρόγραμμα και το ιδεολογικό της στίγμα σε συνταγματική διάταξη
- Ισπανία – Γαλλία: Πύρινη κόλαση – Πάνω από 220 χιλιάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!



