
Στην Ευρωπαϊκή Ένωση προσφεύγουν οι εφοπλιστές για το ν/σ της ακτοπλοΐας
Δυναμική αντεπίθεση προκειμένου να δείξουν την αντίθεσή τους στο νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας σχεδιάζουν οι Έλληνες εφοπλιστές, οι οποίοι προσφεύγουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
61
Δυναμική αντεπίθεση προκειμένου να δείξουν την αντίθεσή τους στο νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας σχεδιάζουν οι Έλληνες εφοπλιστές, οι οποίοι προσφεύγουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Ένωση Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Στέλιου Ζαμπετάκη, σχεδιάζει να προσφύγει στα αρμόδια κοινοτικά όργανα, ώστε να σταματήσει η εφαρμογή του νομοσχεδίου που συζητείται από την Τρίτη στην Ολομέλεια της Βουλής.
Ο κ. Ζαμπετάκης υποστηρίζει ότι το νέο νομοσχέδιο, εάν εφαρμοστεί, θα πλήξει ανεπανόρθωτα την ελληνική ακτοπλοΐα και για το λόγο αυτό σε επιχειρηματικό επίπεδο οι εταιρείες – μέλη της ένωσης θα αναζητήσουν τρόπους, ώστε να «απορροφήσουν τα προβλήματα» που κατά τη γνώμη τους θα προκύψουν.
«Είναι βέβαιο» επισήμανε ο κ. Ζαμπετάκης «ότι οι εταιρείες θα αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλες γραμμές εκτός Ελλάδος», ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πλοία της ακτοπλοΐας να προχωρήσουν στην υποστολή της ελληνικής σημαίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το ελληνικό ναυτεργατικό δυναμικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Αυτή 18, αυτός 37: «Ο Μέριλιν Μάνσον με κακοποιούσε φρικτά» – Το ναζιστικό μαστίγιο, οι πρακτικές αίρεσης
- Οι Αθώοι: Μια αλήθεια που παραμένει καλά κρυμμένη
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη κυβέρνηση πρέπει να φύγει – Αίτημα για Εξεταστική Επιτροπή
- Βάρρας για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν «κόλλησε» η τεχνική λύση, βρήκαν τις εικονικές κληρονομιές
- Με χειμωνιάτικο καιρό η Πρωτομαγιά- «Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή» λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
