
Αιμορραγικός πυρετός στο Κόσοβο: Καθησυχαστική η κυβέρνηση για τους εκεί στρατιώτες μας
Αθήνα:Με αφορμή τα κρούσματα αιμορραγικού πυρετού στο Κόσοβο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι έχουν ληφθεί όλα τα προληπτικά μέτρα για την προστασία των στρατιωτών μας.
Αθήνα:Με αφορμή τα κρούσματα αιμορραγικού πυρετού στο Κόσοβο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι έχουν ληφθεί όλα τα προληπτικά μέτρα για την προστασία των στρατιωτών μας.
Οι αναφορές που υπάρχουν μέχρι στιγμής δεν δημιουργούν ανησυχία σχετικά με το ενδεχόμενο τα κρούσματα αιμορραγικού πυρετού που σημειώνονται στο
Κόσοβο να έχουν επιπτώσεις στους Έλληνες στρατιώτες που μετέχουν KFOR, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημ.Ρέππας απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Επίσης, πρόσθεσε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των Ελλήνων που ζουν στην περιοχή.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «βολική» ανάγνωση της έκθεσης Τυχεροπούλου από τη ΝΔ – Το σκάνδαλο είναι υπαρκτό και «γαλάζιο»
- Νεκρός νεαρός άνδρας στα επεισόδια στο Παρίσι μετά την κατάκτηση του Champions League!
- Η Αμαλία Κωστοπούλου, ο αγαπημένος της Τζακ Μέντγουελ και ο γάμος τους στη Μεσσηνία
- Ζάκυνθος: Στο νοσοκομείο δύο Βρετανίδες που τραυματίστηκαν σε τουριστική περιήγηση με σκάφος – Δύο συλλήψεις
- Συρία: Συνεχίζεται η απομάκρυνση πληγέντων από την υπερχείλιση του Ευφράτη – Μεγάλες καταστροφές
- «Ο ΠΑΟΚ έχει στο στόχαστρό του τον ΜακΚίσικ»
