62

Ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και όπλα βρήκε η αστυνομία σε έφοδο που έκανε το απόγευμα του Σαββάτου στη θαλαμηγό «Therapy» ιδιοκτησίας Λυμπέρη, η οποία βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή του Όρμου Μυκόνου.

Σε έφοδο που πραγματοποίησε η αστυνομία και η ειρηνοδίκης Μυκόνου βρέθηκαν 21 γραμμάρια κοκαΐνης, 20 γραμμάρια χασίς, χάπια «έκσταση», χάπια μεθαδόνης, και άλλα των οποίων η σύσταση δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.


Επίσης, βρέθηκε ένα όπλο και εκατοντάδες σφαίρες και φυσίγγια. Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του σκάφους, Πέτρος Λυμπέρης, επιχειρηματίας στην Αθήνα, και ο πλοίαρχος του σκάφους, Βασίλειος Γεωργούδης.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σκάφος βρίσκονταν και άλλα άτομα, μέλη του πληρώματος, τα οποία όμως δεν συνελήφθησαν.


Οι δύο συλληφθέντες θα προσαχθούν ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, ενώ ήδη διενεργείται ανάκριση από τις λιμενικές αρχές Μυκόνου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ