
Η εθνική Ελλάδας 1-0 την Αλβανία με την υπογραφή του Μαχλά
Έστω και δύσκολα η εθνική μας ομάδα του ποδοσφαίρου επικράτησε της Αλβανίας με 1-0 στο γήπεδο του ΟΦΗ στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διατηρεί -μαθηματικά τουλάχιστον- ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση.
66
Έστω και δύσκολα η εθνική μας ομάδα του ποδοσφαίρου επικράτησε της Αλβανίας με 1-0 στο γήπεδο του ΟΦΗ στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διατηρεί -μαθηματικά τουλάχιστον- ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση.
Κατάμεστο ήταν το γήπεδο του ΟΦΗ, όχι μόνο από Έλληνες αλλά και Αλβανούς φιλάθλους. Οι φάσεις που έγιναν μπροστά στις δύο αντίπαλες εστίες δεν ήταν πολλές, όμως το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από δύναμη και σκληρά μαρκαρίσματα.
Η πρώτη καλή ευκαιρία της ελληνικής ομάδας ήλθε στο 24, όταν ο Αλεξανδρής με γυριστό σουτ δεν κατάφερε να ξεγελάσει τον Στρακόσια, ο οποίος αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.
Στο 72 ήταν η ώρα του Νίκου Μαχλά. Ο 28χρονος επιθετικός επέστρεψε στο… σπίτι του με πανηγυρικό τρόπο, καθώς στο λεπτό αυτό έστειλε την μπάλα στα αλβανικά δίχτυα και έκανε το 1-0, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
Ελλάδα: Νικοπολίδης, Γκούμας, Νταμπίζας, Ζαγοράκης, Λυμπερόπουλος (46 Μαχλάς), Αλεξανδρής (64 Χαριστέας), Καραγκούνης, Βενετίδης, Πατσατζόγλου, Γεωργιάδης (85 Μπασινάς), Ουζουνίδης.
Αλβανία: Στρακόσια, Ρ.Βάτα, Μπούσι, Χάτζι (80 Σκέλα), Τζούμπα, Τάρε (71 Μπονγκτάνι), Χάσι, Τσίπι,Φ.Βάτα, Μουράτι, Λάλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δημήτρης Χούπης: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον τούρκο ομόλογό του στο περιθώριο της Διαβαλκανικής Συνόδου
- Επιστροφή ενοικίου: Τι αλλάζει από τον φετινό Νοέμβριο – Πώς θα ενταχθούν περισσότεροι δικαιούχοι
- Η Βιλερμπάν αλλάζει τον «χάρτη» της Euroleague: Η «χρυσή» πρόταση σε Γιαμπουσέλε και οι κινήσεις για Φρανσίσκο και Λουβαβού-Καμπαρό!
- Νορβηγία: Σε σοβαρή κατάσταση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ – H κόρη της επέστρεψε από την Αυστραλία
- Ο Μασκ βγάζει 3.6 εκατ. δολ. την ώρα – Κοιμάται στο πάτωμα, δεν πηγαίνει διακοπές, αν και τρισεκατομμυριούχος
- Πάμε μια βόλτα; Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τις στιγμές που διαμόρφωσαν την πορεία του




