
Αναπτύσσεται με γοργό ρυθμό το Iατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσ/νίκης
Θεσσαλονίκη:Το Iατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το οποίο ανήκει στον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2001 πραγματοποίησε σημαντικό ιατρικό έργο, ενώ παρουσίασε και αξιόλογα οικονομικά αποτελέσματα, καθώς η πληρότητά του αυξάνεται συνεχώς. Ήδη το μήνα Μάρτιο ανέβηκε στο 40,2% έναντι 27,5% του Ιανουαρίου του 2001 και 31,9% του Φεβρουαρίου του 2001.
Θεσσαλονίκη: Το Iατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το οποίο ανήκει στον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2001 πραγματοποίησε σημαντικό ιατρικό έργο, ενώ παρουσίασε και αξιόλογα οικονομικά αποτελέσματα, καθώς η πληρότητά του αυξάνεται συνεχώς. Ήδη το μήνα Μάρτιο ανέβηκε στο 40,2% έναντι 27,5% του Ιανουαρίου του 2001 και 31,9% του Φεβρουαρίου του 2001.
Εχουν παραγματοποιηθεί 342 εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς με θνησιμότητα 0,52%, τη στιγμή που τα διεθνή στάνταρτ δίνουν θνησιμότητα 2%. Στο ίδιο διάστημα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύτηκαν 501 ασθενείς με θνησιμότητα 0,89%.
Παράλληλα, ο κύκλος εργασιών ανήλθε στο 1.987.000.000 δραχμές, με λειτουργικά κέρδη 173.000.000 δραχμές. Το αποτέλεσμα αυτό αναμένεται να ενισχυθεί το δεύτερο τρίμηνο, καθώς η πληρότητα αυξάνεται συνεχώς και ήδη το Μάρτιο ανέβηκε στο 40,2%, έναντι 27,5% του Ιανουαρίου και 31,9% του Φεβρουαρίου του 2001.
Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο θα αναπτυχθεί περισσότερο, εφόσον τέθηκαν σε λειτουργία ή θα λειτουργήσουν μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους το Ακτινοθεραπευτικό τμήμα, το τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής και Ανοιχτών Πηγών, που είναι το πρώτο στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα, το τμήμα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και το τμήμα Χημειοθεραπείας.
Στόχος του Κέντρου είναι και η υπογραφή ειδικών συμβάσεων με όλους τους ασφαλιστικούς φορείς του δημοσίου, για την αποδοτικότερη εκμετάλλευση των τμημάτων υψηλής τεχνολογίας, όπως Μαγνητική και Αξονική Τομογραφία, Στεφανιογραφία και Υπέρηχοι.
health.in.gr
- Έμπολα: Η εξάπλωση του στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό είναι βαθιά ανησυχητική, λένε οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα
- Ο τελικός του Champions League «μέσα» από τα ρεκόρ – Ιστορίες από τις όχθες του Δούναβη
- Τι αλλάζει από αύριο για τα smartphones Apple και Android – Η νέα ρύθμιση της ΕΕ που διευκολύνει τους χρήστες
- «Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς μου έμαθε να μην ντρέπομαι για τα προβλήματα ψυχικής υγείας»
- Όταν μπορούν να διαβάσουν το σώμα σου: Πόσο πρέπει να φοβόμαστε την βιομετρική τεχνολογία
- Γαλλία: Zητά επείγουσα σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τον Λίβανο

