
Ο Τέρι Σέμελ αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος της Yahoo.com
Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros, Τέρι Σέμελ, θα αναλάβει στις 1 Μαΐου πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της δημοφιλέστερης μηχανής αναζήτησης στο Internet, όπως ανακοίνωσε η Yahoo! την Τρίτη.
27
Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros, Τέρι Σέμελ, θα αναλάβει στις 1 Μαΐου πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της δημοφιλέστερης μηχανής αναζήτησης στο Internet, όπως ανακοίνωσε η Yahoo! την Τρίτη.
Το νέο αφεντικό της Yahoo! αντικαθιστά τον Τιμ Κουγκλ, 49 ετών, ο οποίος θα παραμείνει στη θέση του αντιπροέδρου έως τον Αύγουστο.
Ο Σέμελ ορίστηκε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, έπειτα από τη συμφωνία του με τον Κουγκλ, σύμφωνα με την οποία θα ήταν καλύτερο να «υπάρχει ένας ηγέτης», όπως ανέφερε η εκπρόσωπος της εταιρείας, Νίκι Ντάγκαν. Σημειώνεται ότι τον περασμένο μήνα ο Κουγκλ είχε δηλώσει ότι σχεδίαζε να διατηρήσει τον τίτλο του προέδρου.
Ο Σέμελ ήταν διευθύνων σύμβουλος της μονάδας της AOL Time Warner, Warner Bros, από το 1994 έως το 1999. Όταν αποχώρησε από τη Warner, ίδρυσε την επενδυτική εταιρεία Windsor Media.
«Αυτό που εκπλήσσει είναι η επιλογή κάποιου που ήταν βαθιά αναμειγμένος στα παλιά ΜΜΕ» δήλωσε στο Bloomberg o αναλυτής της Wit SoundView, Τζόρνταν Ρόχαν, σχολιάζοντας τη διοικητική αλλαγή στη Yahoo!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εγκεφαλικά νεκρό 4χρονο παιδί στην Κύπρο – «Ποιος θα φέρει το μωρό πίσω;» λέει η μητέρα
- Βουλή: Παραπομπή Κυριαζίδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με απόφαση Κακλαμάνη
- Usher: Σάλος μετά από αποπομπή θαυμάστριας από συναυλία του – Η απάντησή της
- Αλ. Τσίπρας: «Σχέδιο Αριστοτέλης» για ένα «νέο κοινωνικό συμβόλαιο» με την Τοπική Αυτοδιοίκηση – «Σχεδιάζουμε την Ελλάδα από κάτω προς τα πάνω»
- Ο Λεβαντόφσκι, η Μπαρτσελόνα, ο Λαπόρτα και η πρόταση των 200 εκατ. ευρώ που απέρριψε
- Βρετανία: Βουλευτής καταγγέλλει εκφοβισμό του από το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό


