
Περισσότερες ώρες ανοιχτά τα καταστήματα έως το Πάσχα
Σε ισχύ τίθεται από τη Μεγάλη Δευτέρα το πασχαλινό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων. Τις ώρες λειτουργίας ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής.
53
Σε ισχύ τίθεται από τη Μεγάλη Δευτέρα το πασχαλινό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων. Τις ώρες λειτουργίας ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής.
Συγκεκριμένα, από τη Μ.Δευτέρα έως τη Μ.Πέμπτη τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 09:00 έως τις 21:00, τη Μ.Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 19:00 και το Μ.Σάββατο από τις 9:00 έως τις 15:00. Την Κυριακή του Πάσχα, τη Δευτέρα και την Τρίτη όλα τα εμπορικά θα παραμείνουν κλειστά.
Τα καταστήματα του Πειραιά θα ανοίγουν το πρωί μία ώρα νωρίτερα από ό,τι στην Αθήνα. Το εορταστικό ωράριο θα βρίσκεται σε ισχύ έως τις 17 Απριλίου, ενώ κατόπιν τα καταστήματα θα λειτουργούν βάσει του θερινού ωραρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
