Πρόβλημα με τα φάρμακα: Προσωρινή λύση για τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ
Αθήνα: Προσωρινή λύση στο πρόβλημα των ασφαλισμένων του ΟΓΑ από την απεργία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής φαίνεται ότι προωθεί η διοίκηση του Οργανισμού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη.
Αθήνα: Προσωρινή λύση στο πρόβλημα των ασφαλισμένων του ΟΓΑ από την απεργία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής φαίνεται ότι προωθεί η διοίκηση του Οργανισμού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη.
Με βάση την απόφαση του διοικητή του ΟΓΑ, Γιώργου Μουτσόπουλου, οι ασφαλισμένοι που αγοράζουν φάρμακα θα μπορούν να προσκομίζουν τα δικαιολογητικά τους στη Φαρμακευτική Υπηρεσία του Οργανισμού και το αντίτιμο θα καταβάλλεται με ταχυδρομική επιταγή, που θα βρίσκεται στα χέρια των ασφαλισμένων μέσα σε δέκα ημέρες από την υποβολή των δικαιολογητικών.
Η διοίκηση του Οργανισμού τονίζει, ωστόσο, ότι βρίσκεται σε αναζήτηση μονιμότερης λύσης για τους ασφαλισμένους και εξετάζει τη δυνατότητα σύναψης ατομικών συμβάσεων με φαρμακοποιούς.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- Έρχονται άλλες 200 κάμερες στους δρόμους της Αττικής – Ποιοι οδηγοί θα μπουν στο στόχαστρο
- LIVE: Άρης – ΟΦΗ
- LIVE: Βόλος – Λεβαδειακός
- Το Ιράν έστειλε την απάντησή του στην Ουάσιγκτον ενώ η εκεχειρία κρέμεται από μια κλωστή
- Άρης – ΟΦΗ: Οι 11άδες για το μεταξύ τους παιχνίδι
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Mπιορκ, γυναίκα σε ούρα και η Ελλάδα δραπέτης – «Κατάσταση πολιορκίας»
- Έπος: O Μασιούλις φωτογραφήθηκε γυμνός με την κούπα του BCL (pic)
- Κικίλιας: Η Ευρώπη οφείλει να δράσει άμεσα για τη διασφάλιση του τουρισμού και της ναυτιλίας εν μέσω κρίσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακη 10.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/guillermo-suarez-ngYaz4_SFqk-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442