
Zητά εξηγήσεις για την καταλληλότητα των ελικοπτέρων
Eξηγήσεις για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα ελικόπτερα του ΕΚΑβ ζητά από τον υπουργό Υγείας, Αλέκο Παπαδόπουλο, ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.
56
Eξηγήσεις για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα ελικόπτερα του ΕΚΑβ ζητά από τον υπουργό Υγείας, Αλέκο Παπαδόπουλο, ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.
Με βάση τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο συμβάντων των ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ν.Κακλαμάνης, σε αυτά παρουσιάζονται συχνά βλάβες ή περιορισμένη πτητική ικανότητα. Όπως αναφέρει την Παρασκευή η εφημερίδα Ελευθεροτυπία, ο τομεάρχης της ΝΔ εκφράζει ακόμη ερωτήματα για τις τυχόν ευθύνες της Helitalia, της εταιρείας που είναι επιφορτισμένη με τη συντήρηση των ελικοπτέρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μουντιάλ: Μισάωρο ημίχρονο στον τελικό για να… χωρέσει το show με Σακίρα και Μαντόνα (vid, pics)
- Οδύσσεια – Πόλεμος Ελον Μασκ εναντίον Κρίστοφερ Νόλαν για την Ελένη της Τροίας
- Υποβρύχιο στις Κυκλάδες αντιλήφθηκε παρουσία αλιευτικού σκάφους – Συνεχίζει στην άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ ’26»
- Κρήτη: Σοβαρός τραυματισμός γυναίκας πυροσβέστη κατά τη διάρκεια άσκησης
- Περιστέρι: Καταδικάστηκαν οι γονείς των έξι παιδιών που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
