
Κέντρο υγείας στο Ελληνικό
Αθήνα: Ένα ακόμη νοσοκομείο θα αποκτήσουν οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων της Αθήνας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Υγείας, Αλέκου Παπαδόπουλου, την Τρίτη.
Αθήνα: Ένα ακόμη νοσοκομείο θα αποκτήσουν οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων της Αθήνας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Υγείας, Αλέκου Παπαδόπουλου, την Τρίτη.
Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, η κυβέρνηση αποφάσισε να αξιοποιήσει το παλιό Νοσοκομείο της Αεροπορίας, που λειτουργούσε στην αμερικανική βάση του Ελληνικού, έτσι ώστε να αυξηθούν οι δυνατότητες παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας στην περιοχή, οι οποίες στηρίζονται στο Ασκληπιείο Βούλας.
Την ίδια ώρα, η επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής ενέκρινε το διορισμό της Χαρίκλειας Δημητριάδου στη θέση της προέδρου στο Ασκληπιείο Βούλας.
Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα, η ίδια επιτροπή ενέκρινε χθες το διορισμό των προέδρων των ΠΕΣΥ Νοτίου και Βορείου Αιγαίου Α.Μωραϊτάκη-Τσάμη και Κ.Στεργιόπουλου, ενώ ο υπουργός Υγείας ενημέρωσε ότι, τελικά, δεν θα αναλάβει καθήκοντα προέδρου ΠΕΣΥ ο Φ.Τριανταφυλιάς, ο οποίος θα παραμείνει στη θέση του γενικού διευθυντή των ΕΛΤΑ.
health.in.gr
- Παναιτωλικός για Μάριο Οικονόμου: «Η προσφορά και η παρουσία του θα παραμείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας»
- Το Euphoria ρίχνει και επίσημα αυλαία με το «In God We Trust»
- Ισχυρή έκρηξη στη Μάλτα σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων: «Νόμιζα ότι μας βομβάρδιζαν» – Δύο τραυματίες
- «Έχω συμβόλαιο»: H απάντηση του Λάσο για τις φήμες αποχώρησης από την Εφές
- Η Τουρκία του Ερντογάν: Δικαιοσύνη υπό αμφισβήτηση και αντιπολίτευση στο στόχαστρο
- Ο Μπενίτεθ δηλώνει «παρών» για την Ιταλία

