
Το Ιράκ κατηγορεί το Ιράν ως αυτουργό της επίθεσης
Το Ιράν κατηγόρησε η Βαγδάτη για την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην ιρακινή πρωτεύουσα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι πολίτες.
Το Ιράν κατηγόρησε η Βαγδάτη για την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην ιρακινή πρωτεύουσα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι πολίτες.
Η βόμβα εξερράγη στην περιοχή Αλ-Καραντάχ αλ-Σαρκίγια της ιρακινής πρωτεύουσας και η τηλεόραση της Βαγδάτης υποστήριξε ότι δράστες είναι «πράκτορες πληρωμένοι από τους Ιρανούς».
Σύμφωνα με την ιρακινή τηλεόραση, στο σημείο όπου έγινε η έκρηξη βρίσκονταν δεκάδες πολίτες, μεταξύ των οποίων και παιδιά, που συμμετείχαν σε γιορτή.
Η έκρηξη αυτή είναι η δεύτερη που γίνεται στη Βαγδάτη σε διάστημα μιας εβδομάδας. Την προηγούμενη Πέμπτη έγινε έκρηξη σε σταθμό λεωφορείων στη Βαγδάτη, με συνέπεια να σκοτωθούν δύο άνθρωποι και 27 να τραυματιστούν.
- ΕΛΑΣ για την επίθεση στις Γυναικείες Σπουδές: Πλήγμα στην επιστήμη και στην ίδια τη Δημοκρατία
- Πριν το Sex and the City, ο Τζέισον Λιούις αναγκαζόταν να κοιμάται όπου βρει και να κλέβει ψωμί
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Προαστιακός Δυτικής Αττικής: Απένταξη του έργου αναβάθμισης από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τι αναφέρει ο Γερουλάνος
- Η θεωρία για την υπερπροσφορά στην αγορά πετρελαίου μόλις κατέρρευσε
- «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Ένα «έξυπνο» δαχτυλίδι που συνδέεται με το… Χόλιγουντ
