Δεν πρέπει να ανησυχούν οι Θεσσαλονικείς για την ατμοσφαιρική ρύπανση
Θεσσαλονίκη: Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας των κατοίκων της Θεσσαλονίκης για την ποιότητα του αέρα που αναπνέουν, καθώς, σύμφωνα με την επιτροπή για τον καθορισμό έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, οι τιμές των ρύπων, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που καταγράφηκαν από τους σταθμούς, βρίσκονται κάτω από τα θεσμοθετημένα όρια επιφυλακής.
Θεσσαλονίκη: Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας των κατοίκων της Θεσσαλονίκης για την ποιότητα του αέρα που αναπνέουν, καθώς, σύμφωνα με την επιτροπή για τον καθορισμό έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, οι τιμές των ρύπων, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που καταγράφηκαν από τους σταθμούς, βρίσκονται κάτω από τα θεσμοθετημένα όρια επιφυλακής.
Η επιτροπή, η οποία συγκροτήθηκε με απόφαση του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλη Βαλασόπουλου, συνεδρίασε χθες με σκοπό να καθορίσει τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνονται για την αποτελεσματική αντιμετώπιση έκτακτων επεισοδίων ατμοσφαιρικής ρύπανσης με σκοπό την προστασία της υγείας του κοινού.
Την προηγούμενη Δευτέρα η εφημερίδα Αγγελιοφόρος είχε δημοσιεύσει έρευνα του ΑΠΘ και του Οργανισμού Ρυθμιστικού, η οποία κατέγραψε υψηλές συγκεντρώσεις τοξικών ρύπων σε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ΜΠΕ
health.in.gr
- Ιράν: Πάνω από 100.000 πολιτικά κτίρια έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές από τις επιδρομές ΗΠΑ και Ισραήλ
- Γάζα: 9 νεκροί σε πλήγματα του Ισραήλ – «Κοριτσάκι» ανάμεσα στους σκοτωμένους
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία
- Ισραήλ: «Βαθιά ανησυχία» από Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και Ιταλία για σχέδιο διεύρυνσης της θανατική ποινής
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Σχέδιο για Αγιο Φως κανονικά το Πάσχα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442