Το Βαλκανικό Φεστιβάλ Νέων υπέρ του λαού της Γιουγκοσλαβίας
Η ενίσχυση του λαού της Γιουγκοσλαβίας, που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας των βομβαρδισμών του 99, είναι ο στόχος του τηλεμαραθώνιου που οργανώνει το Βαλκανικό Φεστιβάλ Νέων στις 13 Μαρτίου και θα μεταδίδει από τις 10:00 η ΕΤ-3.
Η ενίσχυση του λαού της Γιουγκοσλαβίας, που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας των βομβαρδισμών του 99, είναι ο στόχος του τηλεμαραθώνιου που οργανώνει το Βαλκανικό Φεστιβάλ Νέων στις 13 Μαρτίου και θα μεταδίδει από τις 10:00 η ΕΤ-3.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αγορά φαρμάκων, τα οποία θα αποσταλούν, με τη συνοδεία επιτροπής, σε δύο παιδιατρικά νοσοκομεία στο Βελιγράδι και το Κόσοβο.
Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής της ΕΤ-3, Δημήτρη Κατσαντώνη, κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθώνιου, θα εμφανίζεται στις οθόνες της τηλεόρασης ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο θα μπορούν οι τηλεθεατές να καταθέτουν τις προσφορές τους.
Παράλληλα, το Βαλκανικό Φεστιβάλ Νέων διοργανώνει αύριο στην Κατερίνη συναυλία ελληνικής ροκ μουσικής, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τον ίδιο σκοπό.
Τέλος, στις 30 – 31 Μαρτίου και την 1η Απριλίου το Φεστιβάλ διοργανώνει στην Κατερίνη, το Λιτόχωρο και τη Λεπτοκαρυά αντίστοιχα εκδηλώσεις με μουσική και γεύσεις από τη Γιουγκοσλαβία.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ