Διαψεύδεται η μετάβαση της προέδρου του «2004» στην πλατεία Κοτζιά
Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσαν στενοί συνεργάτες της προέδρου του «Αθήνα 2004» Γιάννας Δασκαλάκη - Αγγελοπούλου τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό -και οι οποίες εντάθηκαν την Πέμπτη- ότι έχει δεχτεί πρόταση από τα δύο μεγάλα κόμματα να είναι κοινή υποψήφια για τη δημαρχία της Αθήνας.
Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσαν στενοί συνεργάτες της προέδρου του «Αθήνα 2004» Γιάννας Δασκαλάκη – Αγγελοπούλου τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό -και οι οποίες εντάθηκαν την Πέμπτη- ότι έχει δεχτεί πρόταση από τα δύο μεγάλα κόμματα να είναι κοινή υποψήφια για τη δημαρχία της Αθήνας.
Οι ίδιες πηγές εκφράζουν την έκπληξή τους για την επιμονή κάποιων δημοσιογράφων να ανακυκλώνουν το θέμα και ειδικά μετά την πρόταση του δημάρχου για κοινό υποψήφιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Η κ. Αγγελοπούλου, κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου για την πορεία της Ολυμπιακής προετοιμασίας και του μάστερ πλαν της εταιρείας, σε ερώτηση εάν θα μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά της (από το Λονδίνο) για ενδεχόμενο νέο ρόλο που θα της ανατεθεί, απάντησε ότι εδώ και καιρό μαζί με το σύζυγό της, Θεόδωρο Αγγελόπουλο, αναζητούν τον τρόπο για να είναι όλη η οικογένεια μαζί και κατάλληλη λύση θεωρείται η εγκατάσταση στην Αθήνα, λόγω του φόρτου εργασίας και των υποχρεώσεών της ως προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής.
Χαρακτηριστικό, πάντως, είναι ότι και τα δύο μεγάλα κόμματα -ΠΑΣΟΚ και ΝΔ- δεν επιβεβαιώνουν πως υπάρχει πρόταση προς την κ. Αγγελοπούλου. Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός διαφωνεί με την προοπτική να είναι κοινή υποψήφια των δύο κομμάτων στις επόμενες δημοτικές εκλογές, με κύριο επιχείρημα ότι η Ολυμπιακή προετοιμασία είναι στο κρισιμότερο σημείο της, και πιθανή εμπλοκή της προέδρου του «Αθήνα 2004» στην πολιτική μπορεί να αποπροσανατολίσει τις τεράστιες προσπάθειες που απαιτούνται για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59