
Ακης και Βάσω στο τραπέζι με… μενού τα εσωκομματικά
Στον απόηχο του «μυστικού δείπνου», η εφημερίδα Το Βήμα της Πέμπτης αποκαλύπτει ότι η υπουργός Εσωτερικών Βάσω Παπανδρέου και ο υπουργός Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος συνέφαγαν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας και αντάλλαξαν απόψεις για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.
38
Στον απόηχο του «μυστικού δείπνου», η εφημερίδα Το Βήμα της Πέμπτης αποκαλύπτει ότι η υπουργός Εσωτερικών Βάσω Παπανδρέου και ο υπουργός Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος συνέφαγαν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας και αντάλλαξαν απόψεις για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το γεύμα των δύο υπουργών, αν και προηγήθηκε του «μυστικού δείπνου», αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, δεδομένων των τελευταίων εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ.
Οι σχέσεις του Ακη Τσοχατζόπουλου και της Βάσως Παπανδρέου παρέμειναν αλώβητες σε όλα τα στάδια εσωκομματικών αλλαγών του ΠΑΣΟΚ. Η συνάντησή τους απηχεί και τους γενικότερους προβληματισμούς στη βάση του κινήματος, έπειτα από το κλίμα αντιπαράθεσης που σημειώθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Οι δύο υπουργοί πρόκειται να συγκεντρώσουν τα βλέμματα στην προσεχή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 16 Μαρτίου.
Η εισήγηση του υπουργού Αμυνας αναμένεται να κυμανθεί στη γραμμή της «ενότητας και της συνέχειας», ενώ η Β.Παπανδρέου διχάζεται ανάμεσα στην ηγετική εμφάνιση με αυστηρούς τόνους και την «ηχηρή απουσία», προφασιζόμενη κυβερνητική υποχρέωση που έχει στο εξωτερικό εκείνη την ημέρα.
Πάντως, η υπουργός Εσωτερικών εμφανίζεται διατεθειμένη να ασκήσει όλη την επιρροή της στον πρωθυπουργό για επιστροφή της πολιτικής τού «όλοι μαζί» και αποκήρυξη της «μεταγραφολογίας». Ο Ακης Τσοχατζόπουλος, από την άλλη, δέχεται εισηγήσεις να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση της εσωκομματικής ηρεμίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άλαν Όσμοντ: Πέθανε το γηραιότερο μέλος των αγαπημένων Osmonds
- Στενά Ορμούζ: Στον «πάγο» οι διελεύσεις – Κατάσχεση «Touska» και απάτες με crypto εντείνουν την κρίση
- Νιου Γιορκ Νικς – Ατλάντα Χοκς 106-107: Στο 1-1 η σειρά μετά από… θρίλερ (vids)
- Γάζα: Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ απευθύνεται σε εταιρεία του Ντουμπάι για την ανοικοδόμηση
- New York Times: Κανένα έθνος δεν γλιτώνει από αυτόν τον πόλεμο – Φόβοι για «φαινόμενο-ντόμινο»
- Βανδαλισμός σε Παιδική Χαρά στο Φραγκοπήγαδο
