
Κάρτα αποθήκευσης χαρακτήρων από το Διαδίκτυο
Η Nintendo θα εμπλουτίσει τη νέα φορητή παιχνιδομηχανή της Game Boy Advance με ειδική κάρτα μνήμης που θα επιτρέπει στους παίκτες να κατεβάζουν από το Διαδίκτυο χαρακτήρες αγαπημένων τους παιχνιδιών, να τους αποθηκεύουν στην κάρτα και να παίζουν αργότερα μαζί τους.
Η Nintendo θα εμπλουτίσει τη νέα φορητή παιχνιδομηχανή της Game Boy Advance με ειδική κάρτα μνήμης που θα επιτρέπει στους παίκτες να κατεβάζουν από το Διαδίκτυο χαρακτήρες αγαπημένων τους παιχνιδιών, να τους αποθηκεύουν στην κάρτα και να παίζουν αργότερα μαζί τους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters που επικαλείται το Yahoo News, η κατασκευάστρια της φορητής παιχνιδομηχανής υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία κατασκευής φωτογραφικών μηχανών Olympus Optical και θα κατασκευάσουν από κοινού την κάρτα μνήμης Card-e για το Game Boy Advance, την οποία θα διαθέσουν σε Ιαπωνία, Ευρώπη και ΗΠΑ λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της παιχνιδομηχανής (21 Μαρτίου στην Ιαπωνία, 11 Ιουνίου στην αμερικανική αγορά).
Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς ηλεκτρονικής σειράς Πόκεμον συγκαταλέγονται μεταξύ των χαρακτήρων που θα μπορούν να κατεβάσουν οι παίκτες από το Διαδίκτυο και να αποθηκεύσουν στην κάρτα.
Αναλυτές ερμηνεύουν την κίνηση αυτή της Nintendo ως προσπάθεια από την πλευρά της εταιρείας να εκμεταλλευτεί τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες του Game Boy Αdvance (δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο) αλλά και άσους που διαθέτει από καιρό στο μανίκι της (τους χαρακτήρες Πόκεμον) προκειμένου να εδραιώσει τη θέση της στην όλο και πιο ανταγωνιστική αγορά παιχνιδομηχανών.
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
- Γονική εξάρτηση: Δωμάτιο με θέα… τα 30 – Αναζητώντας το κλειδί της εξώπορτας
- Ποιος μπορεί να ξορκίσει την κατάρα της Carrie του Στίβεν Κινγκ;
- Ισραήλ: Εγκρίθηκε η ανάπτυξη της Διεθνούς Δύναμης Σταθεροποίησης στη Γάζα
- «Πόλος έλξης» ο Τεντόγλου: Δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα (vid)
- ΕΛΑΣ: Νέο θεσμικό πλαίσιο για τα δημόσια Πανεπιστήμια – «Θα υπηρετεί τη γνώση, τη δημοκρατία και την κοινωνία»



