
Αρνηση της ΝΔ να συμμετάσχει – Ζητά δημιουργία ανεξάρτητης αρχής
Tην πάγια θέση της, ότι δεν συμμετέχει στις επιτροπές που θεσμοθετήθηκαν από την κυβέρνηση για την παρακολούθηση ορισμένων συμβάσεων του Δημοσίου, επανέλαβε την Τρίτη η ΝΔ.
56
Tην πάγια θέση της, ότι δεν συμμετέχει στις επιτροπές που θεσμοθετήθηκαν από την κυβέρνηση για την παρακολούθηση ορισμένων συμβάσεων του Δημοσίου, επανέλαβε την Τρίτη η ΝΔ.
Όπως αναφέρουν την Τετάρτη δημοσιεύματα του Τύπου, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Δημήτρης Σιούφας, με επιστολή του προς το γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου επισημαίνει ότι «τα ημίμετρα στον ευαίσθητο τομέα των συμβάσεων του Δημοσίου όχι μόνο δεν βελτιώνουν, αλλά αντιθέτως επιδεινώνουν την κατάσταση, αφού επιτρέπουν τη διαιώνιση πρακτικών και μεθόδων υπονόμευσης της διαφάνειας».
Ο Δ.Σιούφας επανέλαβε ακόμη την ανάγκη θεσμοθέτησης ανεξάρτητης διοικητικής αρχής για τον έλεγχο των συμβάσεων του Δημοσίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε εκλογές το Φθινόπωρο γέρνει η πλάστιγγα στο μυαλό Μητσοτάκη – Οι ημερομηνίες για τις κάλπες και τις τελικές αποφάσεις
- Βασιλακόπουλος για σαλμονέλα: Σε φάση αποκλιμάκωσης τα κρούσματα – Τι πρέπει να προσέχουμε
- Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» για τον θάνατο της Μάρως Κοντού
- Συλλυπητήρια από Τασούλα για Μάρω Κοντού: Υπηρέτησε την τέχνη με εργατικότητα και ήθος
- ΑS: «Ο Ρούμπιο απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Ομπράντοβιτς για τον Παναθηναϊκό»
- Ιράν: Πολλοί νεκροί και τραυματίες από τις πρόσφατες επιθέσεις των ΗΠΑ – Τι λένε αξιωματούχοι της Τεχεράνης
