
Σεμινάριο για τα αγροτικά προϊόντα και την υγεία των καταναλωτών
Θεσσαλονίκη: Σεμινάριο με θέμα "Η ποιότητα των αγροτικών προϊόντων και η υγεία των καταναλωτών" θα πραγματοποιηθεί στις 3 έως τις 5 Μαρτίου στη Νάουσα, από το Τμήμα Νέων Αγροτών της οργάνωσης ΓΕΛΣΕ, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νέων Αγροτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CEJA).
Θεσσαλονίκη: Σεμινάριο με θέμα “Η ποιότητα των αγροτικών προϊόντων και η υγεία των καταναλωτών” θα πραγματοποιηθεί στις 3 έως τις 5 Μαρτίου στη Νάουσα, από το Τμήμα Νέων Αγροτών της οργάνωσης ΓΕΛΣΕ, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νέων Αγροτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CEJA).
Την έναρξη του σεμιναρίου θα κηρύξει ο υφυπουργός Γεωργίας Ευάγγελος Αργύρης, ενώ κατά τη διάρκεια των τριήμερων εργασιών θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Γεωργίας στον ΠΟΕ Δ.Μούτσος, ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Χ.Κουρής, ο διευθυντής της ΓΕΣΑΣΕ Ν.Λάππας και εκπρόσωποι των αγροτών από τις 15 χώρες-μέλη της ΕΕ και από έξι χώρες της ΚΑΕ.
health.in.gr
- Εγκαίνια για τον Αυτοκινητόδρομο Ε65 – Δείτε Live
- Νεκρή νεαρή γυναίκα στην Άνω Σύρο – Βρέθηκε μαχαιρωμένη
- ΚΚΕ: Ενώ για τις λαϊκές ανάγκες «δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα», ο λαός καλείται να ματώσει ξανά για εξοπλισμούς
- Με τρεις μεταγραφές η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου
- Ο Τραμπ «κοντά» στην απόφαση για «μαζική επίθεση» στο Ιράν – Μάλλον χωρίς το Ισραήλ
- «Νευρίασαν που δεν ήμουν γυμνή»: Η Λίνα Χίντι για το τοξικό κοινό του Game of Thrones
