
Θα κυριαρχήσει ο απολογισμός των έως τώρα ενεργειών της
Έναν απολογισμό της δράσης του «Αθήνα 2004» θα επιχειρήσει να κάνει η Γ.Αγγελοπούλου κατά τη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής την Παρασκευή. Παράλληλα, στη διάρκειά της είναι πολύ πιθανόν ο πρωθυπουργός να ανακοινώσει το όνομα του διαδόχου του Πέτρου Συναδινού στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του «Αθήνα 2004».
55
Έναν απολογισμό της δράσης του «Αθήνα 2004» θα επιχειρήσει να κάνει η Γ.Αγγελοπούλου κατά τη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής την Παρασκευή. Παράλληλα, στη διάρκειά της είναι πολύ πιθανόν ο πρωθυπουργός να ανακοινώσει το όνομα του διαδόχου του Πέτρου Συναδινού στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του «Αθήνα 2004».
Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης έκανε δεκτό το αίτημα της Γιάννας Αγγελοπούλου να προβεί σε έναν απολογισμό του έργου της οργανωτικής επιτροπής, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της διυπουργικής επιτροπής. Τις μέχρι τώρα δραστηριότητες του «Αθήνα 2004» θα παρουσιάσει η πρόεδρός της σε εκτενή ομιλία που θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα.
Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Κ.Σημίτης θα ανακοινώσει το όνομα του νέου διευθύνοντος συμβούλου. Ο πρωθυπουργός επέλεξε να χειριστεί το θέμα προσωπικά και η καθυστέρηση στην ανακοίνωση του προσώπου σχετίζεται με ρυθμίσεις που αφορούν στα καθήκοντα και το μισθό του, αλλά και στην παράκληση του ιδίου να μη δημοσιοποιηθεί το όνομά του, έως ότου κλείσει τις παρούσες υποχρεώσεις του.
Ο πρωθυπουργός κατέληξε στο συγκεκριμένο πρόσωπο έπειτα από έναν κύκλο επαφών με τρία ή τέσσερα άλλα άτομα, τα οποία έκρινε ότι θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στο συγκεκριμένο ρόλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λιοσίων: Ξεκινά προσπάθεια αφύπνισης της 16χρονης – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την τρελή πορεία της μηχανής
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για την 13χρονη που έπεσε από μπαλκόνι σχολείου στο Χαϊδάρι – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ
- Mabu: Μια απλή άσκηση που κάνει τη διαφορά
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για 300.000 δικαιούχους – Τα κριτήρια
- Εμπόδιο στη συνέχιση των συνομιλιών η στάση των ΗΠΑ, λέει το Ιράν – Στο Πακιστάν αναμένεται σήμερα ο Βανς