
Οι σεισμοπαθείς διαμαρτύρονται για την ανεπαρκή βοήθεια
Η αστυνομία του Σαν Σαλβαδόρ κατέστειλε το βράδυ της Τρίτης διαδήλωση θυμάτων του σεισμού, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την ανεπαρκή βοήθεια του κράτους προς τους πολίτες που επλήγησαν από τον Εγκέλαδο.
56
Η αστυνομία του Σαν Σαλβαδόρ κατέστειλε το βράδυ της Τρίτης διαδήλωση θυμάτων του σεισμού, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την ανεπαρκή βοήθεια του κράτους προς τους πολίτες που επλήγησαν από τον Εγκέλαδο.
Όπως ανέφεραν δημοσιογραφικές πηγές, τέσσερα παιδιά έπαθαν δηλητηρίαση και πολλά άλλα παρουσίασαν ενοχλήσεις από τα δακρυγόνα που έριξαν οι αστυνομικοί για να διαλύσουν το πλήθος των περίπου 500 διαδηλωτών.
Το Ελ Σαλβαδόρ επλήγη από δύο ισχυρούς σεισμούς 7,6 και 6,1 Ρίχτερ, που προκάλεσαν το θάνατο 1.100 ανθρώπων και άφησαν πάνω από 1,1 εκατ. κατοίκους αστέγους. Η κυβέρνηση υπολογίζει πως το συνολικό κόστος των ζημιών που προκάλεσαν οι δύο σεισμοί ανέρχεται σε 2,1 δισ. δολάρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Εξοχικά: Διεθνές ενδιαφέρον για τα ελληνικά νησιά – Μύκονος, Πάρος και Χαλκιδική στα περιζήτητα hotspots
- Λιονέλ Μέσι: Χορός της βροχής
- Αργεντινή: «Κάηκε» το Μπουένος Άιρες – Χιλιάδες φίλαθλοι στους δρόμους μετά την πρόκριση (vids)
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Μια σύγχρονη Οδύσσεια: ο αρχαιολόγος που ακολουθεί τη διαδρομή του Ομήρου με ποδήλατο
- ΕΕ: Το παράδοξο της αύξησης του πληθυσμού – Σε τροχιά μείωσης πολλές χώρες, κινητήριος μοχλός η μετανάστευση



