
4,7 Ρίχτερ προκαλούν ανησυχία στους κατοίκους
Σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:34, μετά το μεσημέρι της Τρίτης, στην Κεφαλλονιά.
37
Σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:34, μετά το μεσημέρι της Τρίτης, στην Κεφαλλονιά.
Το επίκεντρο της δόνησης, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, εντοπίστηκε σε απόσταση 300 χιλιομέτρων δυτικά της Αθήνας, σε θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Κεφαλλονιάς. Μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκαν ζημιές.
ΑΠΕ
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Σύρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Τα στοιχεία επιμένουν ότι υπήρξε σκάνδαλο Novartis πίσω από το αφήγημα περί «σκευωρίας»
- MyCenae: Δίνοντας σάρκα και οστά στον μύθο των Ατρειδών
- Πόσο κοστίζει το μισθολογικό χάσμα στην ΕΕ; Τι χάνει μια Ελληνίδα σε ετήσιο εισόδημα σε σχέση με έναν άνδρα
- Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να φύγει από τον ανθρώπινο έλεγχο – Γιατί είναι ανησυχητικό το «ατύχημα» της OpenAI



