
Εσωκομματικά και Διαβαλκανική στις σημερινές επαφές του πρωθυπουργού
Επαφές σχετικά με τη Διαβαλκανική Σύνοδο Κορυφής στα Σκόπια -οι εργασίες της οποίας αρχίζουν αύριο, Πέμπτη-, τα θέματα της καθημερινότητας του πολίτη και τα οργανωτικά στο ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.
55
Επαφές σχετικά με τη Διαβαλκανική Σύνοδο Κορυφής στα Σκόπια -οι εργασίες της οποίας αρχίζουν αύριο, Πέμπτη-, τα θέματα της καθημερινότητας του πολίτη και τα οργανωτικά στο ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.
Στις 10 το πρωί ο Κ.Σημίτης πρόκειται να έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τη στάση που θα τηρήσει η Ελλάδα στη Διαβαλκανική Σύνοδο Κορυφής στα Σκόπια.
Στη συνέχεια, στις 11:30 π.μ. θα προεδρεύσει ευρείας σύσκεψης με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών Βάσω Παπανδρέου, Υγείας Αλέκου Παπαδόπουλου, Εργασίας Τάσου Γιαννίτση και Εθνικής Οικονομίας Γιάννου Παπαντωνίου με αντικείμενο την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης.
Αργότερα, στη 1 μ.μ. θα μιλήσει στους νεοεκλεγέντες γραμματείς των νομαρχιακών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο των αλλαγών που πρέπει να γίνουν για την αναδιάρθρωση του μηχανισμού λειτουργίας του κόμματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν απελευθέρωσε Αμερικανίδα που είχε φυλακιστεί το 2024, ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Κουρδιστάν: Αρκετά drones καταρρίφθηκαν κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στην Αρμπίλ
- Το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και η Ιορδανία δέχονται επιθέσεις – Χτυπήματα των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 13 οι νεκροί από τα ρωσικά πλήγματα
- Το Ιράν επιθυμεί διακαώς συμφωνία, λέει ο Τραμπ
- Οι ΗΠΑ χτυπούν πολιτικές και στρατιωτικές υποδομές στην Αχβάζ – Εκκενώθηκε παιδοογκολογικό νοσοκομείο
