
Θα τα καταφέρουμε… αλά ελληνικά
Οι Έλληνες είναι της τελευταίας στιγμής, αλλά πάντοτε τα καταφέρνουν, τόνισε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, αναφερόμενος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με 14 ομογενείς φοιτητές από το Σίδνεϊ.
25
Οι Έλληνες είναι της τελευταίας στιγμής, αλλά πάντοτε τα καταφέρνουν, τόνισε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, αναφερόμενος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με 14 ομογενείς φοιτητές από το Σίδνεϊ.
Ο κ. Στεφανόπουλος δήλωσε σίγουρος για την επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων.
«Υπάρχουν γκρίνιες, αλλά θα τα καταφέρουμε. Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες φαίνεται ότι έχουμε ακόμη δυσκολίες μπροστά μας. Θα τα καταφέρουμε. Αλλά λίγο ελληνικά, την τελευταία στιγμή» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ, την οποία είχαν παρακολουθήσει από κοντά οι ομογενείς φοιτητές. «Προηγήθηκε το Σίδνεϊ με τη μεγάλη επιτυχία και, όπως λένε, ανέβασε πολύ τον πήχη. Αν ήταν μία αποτυχημένη Ολυμπιάδα, θα λέγαμε και εμείς εντάξει. Τώρα πρέπει να φθάσουμε τουλάχιστον το Σίδνεϊ και είναι δύσκολο» επισήμανε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Πορτογαλία – Κροατία 2-1: Πρόκριση με ανατροπή και… αναβολή στο Last Dance του Ρονάλντο!
- Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα του Πακιστάν να αμύνεται έναντι «τρομοκρατικών επιθέσεων»
- Γκίλφοϊλ: Η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία
- Η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο αποτελεί «κόκκινη γραμμή» λέει ο ΥΠΕΞ του ψευδοκράτους
- ΗΠΑ – Τουρκία: Πρωτοβουλία στο Κογκρέσο για να μπλοκαριστεί η πώληση κινητήρων για τα τουρκικά μαχητικά KAAN
- ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]


