63

Απροσδόκητη τροπή λαμβάνει η διοικητική εξέλιξη που είχε δρομολογηθεί από το βράδυ του Σαββάτου στην ΚΑΕ Αρης και έφερε τον πρώην χορηγό της ομάδας, Ζαφείρη Σαμολαδά, να αναλαμβάνει ξανά καθήκοντα. Το μέλος της ΚΑΕ Αρης, Γιάννης Δαμιανίδης, χαρακτήρισε ανεπιθύμητο το Σαμολαδά, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, και εξήγησε: «Κάποτε μας έλεγε σκουλήκια».

«Αυτή την στιγμή εκκρεμούν τρεις δικαστικές διαμάχες μεγάλου χρηματικού ποσού. Τόσο η ΚΑΕ όσο και ο ερασιτέχνης Αρης δεν θέλει να γνωρίζει το όνομα του Ζαφείρη Σαμολαδά» ανέφερε ο Δαμιανίδης και συνέχισε με το ίδιο επιθετικό ύφος:


«Είναι άτομο που έχει κάνει μεγάλο κακό σε όλους μας. Κάποτε μας έλεγε σκουλήκια. Τώρα ποιος είναι ο λόγος που τα ξέχασε αυτά που έλεγε σε ραδιόφωνα και εφημερίδες. Θα πρέπει κάποια στιγμή -επιτέλους- να συνέλθει και να μη δυναμιτίζει την όλη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή ο κ. Σαμολαδάς έχει προσωπικά συμφέροντα από την ομάδα και αυτός είναι ο κύριος λόγος ενασχόλησής του με τον Αρη.»


Ο διοικητικός παράγοντας της ΚΑΕ Αρης κατέστησε γνωστό πως σε επικοινωνία του με το νομικό τμήμα της ΚΑΕ τού ανακοίνωσαν ότι ο Ζαφείρης Σαμολαδάς δεν μπορεί να είναι πρόεδρος στην ομάδα για τους λόγους που ανέφερε νωρίτερα, και δήλωσε ότι πρόεδρος της ομάδας αναλαμβάνει και πάλι ο Σερπάνος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο