
Ημερίδα “Παγκοσμιοποίηση και υγεία-Η Χάρτα των λαών για την υγεία”
Θεσσαλονίκη: Η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τη Διεπιστημονική Ομάδα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Έρευνας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, οργανώνει στις 6 Φεβρουαρίου (7:30 μ.μ.) στο ΕΚΘ ημερίδα με θέμα "Παγκοσμιοποίηση και υγεία-Η Χάρτα των λαών για την υγεία".
Θεσσαλονίκη: Η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τη Διεπιστημονική Ομάδα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Έρευνας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, οργανώνει στις 6 Φεβρουαρίου (7:30 μ.μ.) στο ΕΚΘ ημερίδα με θέμα “Παγκοσμιοποίηση και υγεία-Η Χάρτα των λαών για την υγεία”.
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Western Cape της Νότιας Αφρικής Ντέιβιντ Σάντερς και o επίκουρος Καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής στο ΑΠΘ Αλέξης Μπένος.
Πηγή: ΜΠΕ
health.in.gr
- Συνταγή: Ψαρονέφρι με κρασί και μέλι
- Τελικά οι υψηλότεροι φόροι διώχνουν τους πλούσιους; Το σχέδιο του Μαμντάνι στη Νέα Υόρκη επαναφέρει το ερώτημα
- Στο Πεκίνο ο Αραγτσί, συναντάται με τον κινέζο ΥΠΕΞ – Πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν, βλέπει ο Τραμπ
- Τρεις νεκροί σε νέο βομβαρδισμό των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου που φέρεται να μετέφερε ναρκωτικά
- Το pilates arms «χτίζει» γραμμωμένα χέρια
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη

