71

Στο κενό έπεσε η πρόταση του τέως υπουργού Πολιτισμού, Θεόδωρου Πάγκαλου, να συζητηθούν θέματα όπως η πρόσφατη δημοσκόπηση και η κατάσταση στο χρηματιστήριο κατά τη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ την Τρίτη. Ο γραμματέας της ΚΕ Κώστας Σκανδαλίδης ζήτησε να μη συζητηθούν τα ζητήματα αυτά προτού απασχολήσουν επόμενη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, πρόταση με την οποία συμφώνησαν τα μέλη του συντονιστικού.

Επί τάπητος τέθηκαν κυρίως οργανωτικά ζητήματα και οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία για τη συνδιάσκεψη με θέμα την ανάπτυξη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Μαρτίου. Παράλληλα, θα διεξαχθούν περιφερειακές συνδιασκέψεις με το ίδιο αντικείμενο.


Το διήμερο 16 – 17 Μαρτίου, εξάλλου, θα συνεδριάσει η ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, και στα τέλη του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί συνδιάσκεψη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη Δημόσια Διοίκηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ