Υπάλληλο του Κόκκαλη χαρακτηρίζει τον Τσουκάτο ο Ευ.Γιαννόπουλος
«Ο Τσουκάτος είναι ο διαπλεκόμενος μετά Κόκκαλη. Τον έχω καταγγείλει δημοσίως. Πώς τον έδιωξε ο Σημίτης; Αυτός είναι άχρηστος για το ΠΑΣΟΚ» ανέφερε την Τετάρτη ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Ευάγγελος Γιαννόπουλος, για το βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρο Τσουκάτο.
25
«Ο Τσουκάτος είναι ο διαπλεκόμενος μετά Κόκκαλη. Τον έχω καταγγείλει δημοσίως. Πώς τον έδιωξε ο Σημίτης; Αυτός είναι άχρηστος για το ΠΑΣΟΚ» ανέφερε την Τετάρτη ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Ευάγγελος Γιαννόπουλος, για το βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρο Τσουκάτο.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,4, ο τέως υπουργός, με το γνωστό του χειμαρρώδες ύφος, κατηγόρησε τον κ. Τσουκάτο ως τον πλέον διαπλεκόμενο πολιτικό, λέγοντας ότι έχει θησαυρίσει, καθώς -όπως τόνισε- έχει φτιάξει ένα πολυτελέστατο σπίτι επί της οδού Αρματολών και Κλεφτών στους Αμπελοκήπους.
Ο κ. Γιαννόπουλος μίλησε και για άλλα στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Γιώργος Πασχαλίδης, για τον οποίο ανέφερε: «Έχει αυτονομηθεί και έχει πει κάτι κοτσάνες τώρα τελευταία… Δεν ξέρω πώς θα τον συμμαζέψω…».
Τόνισε ότι δεν συμμερίζεται την άποψη ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έχουν κουραστεί και υπογράμμισε: «Στηρίζω και το Σημίτη και την κυβέρνηση. Βρήκαν πάρα πολλά βάσανα και όλα αυτά τα θέματα. Μέσα στην κυβέρνηση δεν βλέπω να βοηθούν πολλοί. Πολύ λίγοι στέκονται παράπλευρα στο Σημίτη βαλλόμενο. Όμως, έχει σημειωθεί κάποιος αποσυντονισμός. Ο Σημίτης θα τα μαζέψει σιγά σιγά. Θα βάλει γραμμή. Δεν κουράζεται ο Σημίτης. Και πεισματάρης, και αξιόμαχος είναι».
Τέλος, διαβεβαίωσε ότι και στις επόμενες εκλογές «με Σημίτη θα πάμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διχάζει την Ιταλία η υπόθεση του κοσμηματοπώλη που καταδικάστηκε γιατί δολοφόνησε τους δύο ληστές του
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 8 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)









































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442