Συνάντηση – έκπληξη Κοστούνιτσα με Μιλόσεβιτς το Σάββατο
Ο πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας, Βόισλαβ Κοστούνιτσα, συναντήθηκε το βράδυ του Σαββάτου με τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς και συζήτησαν την κατάσταση στη χώρα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ΒΕΤΑ. Επικαλούμενο κυβερνητική ανακοίνωση, το πρακτορείο μετέδωσε ότι, συγκεκριμένα, συζήτησαν για το Κόσοβο και τις σχέσεις Μαυροβουνίου - Σερβίας.
Ο πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας, Βόισλαβ Κοστούνιτσα, συναντήθηκε το βράδυ του Σαββάτου με τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς και συζήτησαν την κατάσταση στη χώρα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ΒΕΤΑ. Επικαλούμενο κυβερνητική ανακοίνωση, το πρακτορείο μετέδωσε ότι, συγκεκριμένα, συζήτησαν για το Κόσοβο και τις σχέσεις Μαυροβουνίου – Σερβίας.
Ωστόσο, δεν έγιναν γνωστές άλλες λεπτομέρειες από τη συνάντηση.
Η προηγούμενη συνάντηση των δύο ανδρών είχε πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου, μετά τις μαζικές διαμαρτυρίες στη Σερβία, που είχαν ως συνέπεια την πτώση του καθεστώτος Μιλόσεβιτς και την άνοδο του Κοστούνιτσα στην εξουσία.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας