
Νέα μέτρα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών το 2001
Την ενίσχυση κατά 30% της δύναμης των εποχικών δασοπυροσβεστών με την πρόσληψη επιπλέον 1.500 ατόμων περιλαμβάνουν τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για τη φετινή αντιπυρική περίοδο, που θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου.
74
Την ενίσχυση κατά 30% της δύναμης των εποχικών δασοπυροσβεστών με την πρόσληψη επιπλέον 1.500 ατόμων περιλαμβάνουν τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για τη φετινή αντιπυρική περίοδο, που θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου.
Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η δημιουργία συντονιστικών κέντρων και πιο οργανωμένων πεζοπόρων τμημάτων στις έδρες των Περιφερειακών Διοικήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.
Όσον αφορά στα εναέρια μέσα, η Πυροσβεστική αγόρασε φέτος δύο ελικόπτερα για το συντονισμό και τη μεταφορά προσωπικού, η παραλαβή των οποίων θα γίνει τον Απρίλιο. Επίσης πρόκειται να ενοικιαστούν άλλα 16 μεσαίου και βαρέος τύπου.
Παράλληλα, εντός των προσεχών μηνών θα παραληφθούν επιπλέον τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου CL-415, ενώ έχει προγραμματιστεί η αγορά 150 πυροσβεστικών οχημάτων έως την αρχή της αντιπυρικής περιόδου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στην πανεπιστημιούπολη της Aϊόβα – Αναφορές για τραυματίες
- LIVE: Έβερτον – Λίβερπουλ
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 39χρονος που έτρεχε με 192 χλμ σε δρόμο με όριο τα 70
- Μετά την Ιταλία καταδικάζει και η Γαλλία τις δηλώσεις Τραμπ για τον Πάπα
- «Έπινα κρυφά» – Ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ αποκαλύπτει ότι είναι πρώην αλκοολικός