Φορείς υγείας των ΗΠΑ δημιουργούν έγκριτο δικτυακό τόπο
Νέα Υόρκη: Νέες οδηγίες και νέο μοντέλο διοίκησης, το οποίο σχεδιάστηκε για να διαφυλάσσει την "ασφάλεια" της διαδικτυακής επικοινωνίας μεταξύ ασθενών και γιατρών, δημιουργήθηκε τη Δευτέρα από φορείς υγείας των ΗΠΑ, με επικεφαλής την Αμερικανική Ιατρική Ομοσπονδία.
Νέα Υόρκη: Νέες οδηγίες και νέο μοντέλο διοίκησης, το οποίο σχεδιάστηκε για να διαφυλάσσει την “ασφάλεια” της διαδικτυακής επικοινωνίας μεταξύ ασθενών και γιατρών, δημιουργήθηκε τη Δευτέρα από φορείς υγείας των ΗΠΑ, με επικεφαλής την Αμερικανική Ιατρική Ομοσπονδία.
Οι οδηγίες καλύπτουν πολλούς τομείς στην αμφίδρομη ζωντανή επικοινωνία μεταξύ ασθενών και γιατρών μέσω του Διαδικτύου. Σε αυτούς περιλαμβάνονται το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οι δικτυακοί τόποι και άλλα θέματα που θα διασφαλίζουν το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων.
Η Αμερικανική Ιατρική Ομοσπονδία και άλλοι φορείς ίδρυσαν τη Medem, ένα δίκτυο ηλεκτρονικών πληροφοριών για την υγεία, το οποίο θα καλλιεργεί τη σχέση μεταξύ γιατρών και ασθενών.
Η Medem θέσπισε τις αρχές που διέπουν την αυτονομία της επικοινωνίας στο Διαδίκτυο, οι οποίες θεωρήθηκαν απαραίτητες από όλους τους φορείς, αφού μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κάτι ανάλογο στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τη Medem, oι πληροφορίες από τις οποίες απαρτίζεται ένας δικτυακός τόπος, θα πρέπει να προέρχονται από τον ίδιο το γιατρό ή κάποια άλλη αξιόπιστη εθνική πηγή. Επιπρόσθετα, οι κλινικές πληροφορίες θα πρέπει να ανανεώνονται σε τακτική βάση.
Πηγή: Reuters
health.in.gr
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Πάνω από 400 ουκρανικά drones εξαπολύθηκαν εναντίον της Μόσχας κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Πώς η ζέστη επηρεάζει τη γάτα σας και οι τρόποι για να την προστατεύσετε
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]
- Δημοσθένης: Παράφορο πάθος και γνήσια τραγικότητα (Μέρος Α’)
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- ΥΠΕΞ για 52η επέτειο της τουρκικής εισβολής: Η επίλυση του Κυπριακού παραμένει ύψιστη προτεραιότητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)












![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)










































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442