0

To «σύνδρομο των Βαλκανίων» θα κυριαρχήσει στις συναντήσεις που έχει προγραμματίσει το επόμενο διήμερο ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Επαφές θα έχει την Τετάρτη με τους υπουργούς Εθνικής Αμυνας και Παιδείας, ενώ το παζλ ολοκληρώνεται την Πέμπτη με τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής και του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Αμυνας (ΚΥΣΕΑ) για το ίδιο θέμα.

Την Τετάρτη, στις 10:00, ο Κ.Σημίτης θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας, Πέτρο Ευθυμίου, και αμέσως μετά, στις 11:30, θα έχει συνεργασία για το πρόβλημα των Βαλκανίων με τον υπουργό Αμυνας, Ακη Τσοχατζόπουλο.


Αργότερα το απόγευμα, ο Ακης Τσοχατζόπουλος θα απαντήσει στις ερωτήσεις βουλευτών στην Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής.


Στις 13:00, ο πρωθυπουργός θα δεχτεί ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ξεκινήσει, ενώ την Πέμπτη το πρωί θα συνεδριάσει η Κυβερνητική Επιτροπή με αντικείμενο το «σύνδρομο των Βαλκανίων», τη βασιλική περιουσία και την πολιτική της κυβέρνησης για τα ΜΜΕ.


Επίσης, την Πέμπτη, θα συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ, το οποίο θα εξετάσει τις εξελίξεις στο θέμα των βλημάτων απεμπλουτισμένου ουρανίου, καθώς και τις ετήσιες προγραμματισμένες κρίσεις των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ