Με 2-1 επικράτησε η Παναχαϊκή του ΟΦΗ. Θα μπορούσε, βέβαια, να φτάσει στη νίκη με μεγαλύτερη ευκολία και πιο ευρύ σκορ. Οι Πατρινοί όμως βρήκαν απέναντί τους έναν πολύ καλό Μπεκιάι, ο οποίος προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει την εστία του από τη διπλή παραβίαση.
Με 2-1 επικράτησε η Παναχαϊκή του ΟΦΗ. Θα μπορούσε, βέβαια, να φτάσει στη νίκη με μεγαλύτερη ευκολία και πιο ευρύ σκορ. Οι Πατρινοί όμως βρήκαν απέναντί τους έναν πολύ καλό Μπεκιάι, ο οποίος προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει την εστία του από τη διπλή παραβίαση.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν με όρεξη στο παιχνίδι και δεν άργησαν να κάνουν το 1-0. Στο 8 ο Κατσουράνης εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση που δημιουργήθηκε στη μικρή περιοχή του ΟΦΗ, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπεκιάι. Ο Αλβανός τερματοφύλακας είχε προηγουμένως γλιτώσει την ομάδα του αποκρούοντας επιθέσεις τόσο του σκόρερ όσο και του Σολάκη. Ο τελευταίος βρέθηκε για μία ακόμα φορά σε πλεονεκτική θέση στο 33, αλλά δεν νίκησε τον Μπεκιάι.
Ο ΟΦΗ άρχισε να κινείται επιθετικά στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου και οι προσπάθειες των παικτών του για την ισοφάριση τελεσφόρησαν πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης. Ο Μαρινάκης έπιασε ένα δυνατό σουτ, ο Μπαλτιμάς δεν συγκράτησε την μπάλα, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Μουνιός στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της Παναχαϊκής.
Η απάντηση των Πατρινών ήλθε από τον Σολάκη. Ο 27χρονος επιθετικός έκανε στο 61 ό,τι δεν είχε καταφέρει στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ανατράπηκε από τον Κολιτσιδάκη κερδίζοντας πέναλτι. Στη συνέχεια το εκτέλεσε επιτυχημένα και έκανε το 2-1, αποτέλεσμα με το οποίο τελείωσε ο αγώνας.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.