71

Ένας στρατιώτης που βρισκόταν σε κλαμπ της Νιγρίτας Σερρών, ο 20χρονος Ανέστης Πεσκετζής, δέχτηκε την Τετάρτη βίαιη επίθεση -για άγνωστο λόγο- με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νομαρχιακό νοσοκομείο Σερρών. Αστυνομικοί της Ασφάλειας, έπειτα από έρευνες, κατάφεραν να βρουν και να συλλάβουν τους δράστες, που είναι ο 23χρονος Αλέξανδρος Παντούσας, ο 28χρονος Νικόλαος Υφαντίδης και ο 27χρονος Θωμάς Δαγρατζής.

Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Σερρών και αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, έως ότου εκδικαστεί η υπόθεσή τους.


Κατά την προανάκριση στο αστυνομικό τμήμα της Νιγρίτας αρνήθηκαν να αποκαλύψουν για ποιο λόγο επιτέθηκαν και χτύπησαν το στρατιώτη, ο οποίος βρισκόταν με κανονική άδεια στην πόλη. Οι γιατροί που τον εξέτασαν στο νοσοκομείο διαπίστωσαν ότι οι δράστες τού προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ