57

Ο Τούρκος Ιμπραήμ Κουτλουάι αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της 10ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας μπάσκετ. Ο σμολ φόργουορντ της Ένωσης, ο οποίος ήταν άψογος στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό και την οδήγησε στην άνετη νίκη, συγκέντρωσε 44 βαθμούς στην ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι από 29 ΜΜΕ από όλη την Ελλάδα, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Νίκο Χατζηβρέττα του Ηρακλή. Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος Διαμαντόπουλος του Πανιωνίου πρώτευσε στην αντίστοιχη ψηφοφορία για την 5η αγωνιστική της Α1, η οποία ολοκληρώθηκε με τον αγώνα της προηγούμενης Πέμπτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή. Ο «κυανέρυθρος» παίκτης άφησε συγκέντρωσε 46 βαθμούς, έναντι 21 του δεύτερου Φορντ του Περιστερίου.

Αναφορικά με την ψηφοφορία για τη 10η αγωνιστική της Α1 μετά τους Κουτλουάι και Χατζηβρέττα ακολούθησαν οι: Φορντ του Περιστερίου με 16 βαθμούς, Ρίβερς του Ολυμπιακού με 15, Αντερσεν του Περιστερίου με οκτώ, Ασημακόπουλος της Νήαρ Ηστ με πέντε, Παπαδόπουλος του Ηρακλή με πέντε βαθμούς, Μίχαλος του Μίλωνα με τέσσερις, Τζόνσον του Μίλωνα με τρεις, Τσιριγωτάκης της Νήαρ Ηστ επίσης με τρεις, Στεφάνοφ με τους ίδιους βαθμούς και ο Ταπούτος της Νήαρ Ηστ επίσης με τρεις βαθμούς, Διαμαντόπουλος του Πανιωνίου με δύο βαθμούς όσο και οι Εφθίμοφ (Μαρούσι) και Μασλαρινός (Μαρούσι).


Για την 5η αγωνιστική της Α1, τους Διαμαντόπουλο και Φορντ ακολούθησαν οι Μιούρσεπ (ΑΕΚ) με 19 βαθμούς, Βούκσεβιτς (Ολυμπιακός) με 17, Φόρεστ (Αρης) με 14, Φίριτς (Αρης) με 13, Μποντίρογκα (Παναθηναϊκός) με τους ίδιους βαθμούς, Χέντριξ (Ηράκλειο) με δέκα, Ουίλιαμς (Πανιώνιος) με επτά και Εφθίμοφ με δύο βαθμούς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ