26

Το ενδεχόμενο οι ποδοσφαιριστές του να ασχοληθούν «πρόωρα» και περισσότερο με την Μπαρτσελόνα και λιγότερο με τον ΟΦΗ, τον οποίο αντιμετωπίζουν τη Δευτέρα στο Ηράκλειο, προβληματίζει το Γιάννη Παθιακάκη.

Τον προβληματισμό του τεχνικού της ΑΕΚ συμμερίζεται η διοίκηση, για το λόγο αυτόν οι δύο πλευρές στις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές επιχειρούν να στρέψουν την προσοχή τους στον εγχώριο αγώνα.


Η διοίκηση δεν προχώρησε την Πέμπτη σε ανακοίνωση της έδρας στην οποία θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα, κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Θεωρείται ήδη βέβαιο, πάντως, ότι το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει στην ιστορική έδρα της ΑΕΚ, τη Νέα Φιλαδέλφεια.


Εν τω μεταξύ, δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Gazzeta dello Sport ανέφερε ότι
την περασμένη Κυριακή βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια απεσταλμένος της Ρόμα,
προκειμένου να παρακολουθήσει το Βραζιλιάνο αμυντικό της ΑΕΚ, Φερούζεμ.


Η Ένωση δεν έχει δεχτεί πρόταση παραχώρησής του, όμως έχει φροντίσει να διαμηνύσει στους Ιταλούς ότι είναι ανοιχτή σε προσφορές.


Βα.Σα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ