66

Πάλι καλά που υπάρχει και το «Λιλιάνα Ρονκέτι» και το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ αισθάνεται τη γεύση της νίκης. Στη Euroleague γυναικών, λοιπόν, Σπόρτιγκ και Παναθηναϊκός δεν έκοψαν τις… κακές συνήθειες και υπέστησαν την πέμπτη ήττα τους στη διοργάνωση. Αντίθετα, ο ΔΑΣΑΛ πέτυχε σπουδαία νίκη επί της ισραηλινής Νιροσόφτ με 73-71 και διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του «Λιλιάνα Ρονκέτι».

Ειδικότερα, ο Παναθηναϊκός έχασε στο κλειστό της λεωφόρου Αλεξάνδρας με 85-63 από την τσεχική Μπρνο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του β ομίλου της Euroleague. Για την ίδια αγωνιστική του γ ομίλου ο Σπόρτιγκ γνώρισε νέα συντριβή στη διοργάνωση, καθώς ηττήθηκε με 92-54 από τη Ρουζόμπεροκ στη Σλοβακία.


Αντίθετα, ο ΔΑΣΑΛ με μια εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος νίκησε με 73-71 τη Νιροσόφτ για την 3η αγωνιστική του δ ομίλου. Η ελληνική ομάδα κατάφερε να αντιστρέψει τα εις βάρος της δεδομένα, αφού έχανε στο ημίχρονο με 37-28, και να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ