
Την Τρίτη χειρουργείται ο Ν.Οικονόμου – Δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Την Τρίτη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην ποδοκνημική ο διεθνής πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού Νίκος Οικονόμου, ο οποίος υπέστη ρήξη συνδέσμων στον αγώνα της Κυριακής με τον Μίλωνα. Όπως εκτιμά το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, η χειρουργική επέμβαση θα επισπεύσει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αλλά θεωρείται απίθανο να προλάβει το ντέρμπι της 14ης Ιανουαρίου με τον Παναθηναϊκό.
63
Την Τρίτη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην ποδοκνημική ο διεθνής πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού Νίκος Οικονόμου, ο οποίος υπέστη ρήξη συνδέσμων στον αγώνα της Κυριακής με τον Μίλωνα. Όπως εκτιμά το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, η χειρουργική επέμβαση θα επισπεύσει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αλλά θεωρείται απίθανο να προλάβει το ντέρμπι της 14ης Ιανουαρίου με τον Παναθηναϊκό.
Η οριστική απόφαση για την ημέρα που θα χειρουργηθεί ο Οικονόμου θα ληφθεί το απόγευμα της Δευτέρας, αλλά ο γιατρός του Ολυμπιακού, Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, έχει προτείνει το πρωί της Τρίτης.
Ο τραυματισμός του Οικονόμου, 12 δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα με το Μίλωνα, θα μπορούσε να είχε επιφέρει πολύ χειρότερες συνέπειες, καθώς όταν ο παίκτης του Ολυμπιακού πάτησε στο πόδι του νεαρού πλέι μέικερ του Μίλωνα, Νάσου Μέντζου, και στήριξε όλο του το σώμα στο αριστερό του πόδι.
Όπως έλεγαν στον Ολυμπιακό, εάν οι αστράγαλοι του Οικονόμου δεν ήταν προληπτικά δεμένοι με προστατευτικές γάζες, η ζημιά θα ήταν πολύ μεγαλύτερη.
Το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την επιστροφή του Οικονόμου θα διαφανεί όταν ο γιατρός ανοίξει το πόδι του για να προχωρήσει στη χειρουργική επέμβαση. Εκεί θα έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει την ακριβή ζημιά που έχει υποστεί ο σύνδεσμος του Οικονόμου. Η επέμβαση, πάντως, είναι προτιμότερη της θεραπείας, της δεύτερης επιλογής που είχε ο Οικονόμου. Θα μειώσει κατά δέκα με δεκαπέντε ημέρες το χρονικό διάστημα της επανόδου του παίκτη στις υποχρεώσεις της ομάδας του και, το κυριότερο, θα διασφαλίσει την επανόρθωση του συνδέσμου στην ποδοκνημική, στην αρχική του κατάσταση.
Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τον Οικονόμου σε αγώνες Πρωταθλήματος και της Euroleague. Στην Ελλάδα δεν θα παίξει στους αγώνες με τον Πανιώνιο, το Περιστέρι, το Ηράκλειο, τον Ηρακλή, τον Αρη και τον Παναθηναϊκό. Στην Ευρώπη θα χάσει τους αγώνες με την Μπενετόν Τρεβίζο, την Ολίμπια Λιουμπλιάνα, την Οβαρένσε και πιθανότητα τον αγώνα με τη Χάποελ στην Ιερουσαλήμ, στις 18 Ιανουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ντε Γκρες και επίσημα: Με τη σφραγίδα του ΣτΕ ο Παύλος και ακόμη 9 μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας
- Ο Τραμπ τα έβαλε και με τη Μελόνι – «Νόμιζα ότι είχε θάρρος, αλλά έκανα λάθος»
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»
- Ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος που «έφαγε πόρτα» από το Ηνωμένο Βασίλειο
- Ακροδεξιός βουλευτής της Πολωνίας σήκωσε σημαία του Ισραήλ με σβάστικα στη Βουλή
- BBC: Τι συμβαίνει στα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας; – Μασκοφόροι, κυβερνητική αμηχανία και ένα γραπτό ερώτημα





